4 % – 2 % cashback
Získat cashback

Odměnu za nákup poskytuje Refundo.cz

Booking.com - recenze a hodnocení

Získejte peníze za nákup na Booking.com.
Zaregistrujte se a dáme vám odměnu 4 % z ceny nákupu. Ušetřete s Refundo!

Jak Refundo.cz funguje?

  • Registrujte se a přihlaste na Refundo.cz
  • Klikněte na Získat cashback a nakupte na Booking.com jako obvykle.
  • Po nákupu za např. 1 000 Kč bez DPH vám připíšeme na účet až 40 Kč.
Registrujte se a získejte 50 Kč bonus

Přidat recenzi Booking.com – recenze od našich uživatelů

1 – 20 / 55

Luboš J.
4. červen 2021
Doporučuji obchod
Hodnocení:

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace

  • velký výběr ubytování

velký výběr ubytování, doporučuji všem.


Jiří V.
13. prosinec 2020
Doporučuji obchod
Hodnocení:

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace

  • Velký výběr hotelů a různých ubytování po celém světě
  • žádné



.
18. září 2020
Doporučuji obchod
Hodnocení:

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace

  • velká nabídka hotelů, věrnostní program a často dobré slevy na ubytování
  • občas zrušení ubytování ze strany bookingu/ubytování

Ubytování rezervuji jen přes booking, spokojenost


Tereza O.
14. září 2020
Doporučuji obchod
Hodnocení:

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace

  • vše proběhlo v pořádku
  • nic

Jako vždy nic zajímavého ke komentáři. Zboží někdy je v pohodě a někdy je hrozné. Někdy přijde za chvíli a někdy na to čekám dva měsíce


Dana S.
5. leden 2020
Doporučuji obchod
Hodnocení:

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace

  • Nejpřehlednější cestovatelská aplikace
  • Nic

Booking je jedna z mých nejoblíbenějších cestovatelskych aplikaci, je přehledná a jednoduše se přes ni rezervuje ubytování pro jednotlivce i skupiny


Jana K.
6. prosinec 2019
Doporučuji obchod
Hodnocení:

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace

  • Pobyt lze jednoduše objednat online, recenze od uživatelů Bookingu

Lze vybírat z široké nabídky hotelů a penzionů, některé pobyty lze bezplatně zrušit, objektivní hodnocení od uživatelů Bookingu. Mohu jen doporučit


Tomáš S.
30. listopad 2019
Doporučuji obchod
Hodnocení:

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace

  • Vše OK


David K.
20. listopad 2019
Doporučuji obchod
Hodnocení:

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace

  • Rychlý výběr ubytování, dobrá doporučení, nakonec i dobrá cena
  • méně přehledné a hodně vyskakovacích nabídek

Na booking.com jsem rezervoval ubytování již po několikáté. Jedinou nevýhodou stránky je hodně vyskakovacích reklam a nabídek, na což si ale uživatel brzy zvykne. Jinak jde vše spolehlivě a hladce a nakonec je i nabízená cena velmi dobrá v porovnání s konkurencí.


Ondřej M.
25. říjen 2019
Doporučuji obchod
Hodnocení:

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace

  • Wide range of places.
  • -


Simona Z.
9. září 2019
Doporučuji obchod
Hodnocení:

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace

  • Rychlé
  • Žádné

Při nákupu byl velice rychle převeden cashback, přestože upozorňovali na delší dobu zpracování. Vynikajici!


David K.
18. srpen 2019
Doporučuji obchod
Hodnocení:

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace

  • Rychlost zakoupení ubytování, dobrá cena
  • Příliš mnoho vyskakovacích reklam, uměle vytvořený pocit "stresu" při nákupu

Na stránce booking.com jsem zarezervoval ubytování. Vše bylo bez problému, pouze mou zákaznickou zkušenost znepříjemňuje množství reklam, které na stránce vyskakují. Jinak jsem se stránkou spokojený. Nakonec jsem koupil ubytování i za poměrně výhodnou cenu.


Radka P.
21. červenec 2019
Doporučuji obchod
Hodnocení:

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace

  • načtou se body
  • nemám


Luboš P.
4. červenec 2019
Doporučuji obchod
Hodnocení:

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace

  • všechny hotely na jednom místě
  • jednoduchý rezervační systém
  • kvalitní hodnocení hotelů uživateli

Pokud rezervovat hotel, jedině přes booking.


David K.
18. červen 2019
Doporučuji obchod
Hodnocení:

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace

  • široký výběr
  • nic


Pavel P.
2. červen 2019
Doporučuji obchod
Hodnocení:

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace

  • věrnostní program, bohatá nabídka, komunikace s obchodem
  • nejsou

Pobyty beru jedině přes tento obchod, jsem nadmíru spokojen.


Filip P.
8. duben 2019
Doporučuji obchod
Hodnocení:

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace

  • Velký výběr ubytování
  • Snadná registrace, zrušení registrace
  • Kvalitní recenze

Booking jsem využil mnohokrát a musím říci, že vždy se zadařilo, proto doporučuji.


Jan K.
5. duben 2019
Doporučuji obchod
Hodnocení:

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace

  • Široká nabídka, rezervace vždy bez problémů


Dagmar C.
25. prosinec 2018
Doporučuji obchod
Hodnocení:

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace

  • Důvěryhodný rezervační systém
  • Žádné

Booking je naprosto důvěryhodný se skvělým zákaznickými servisem. Důraz na klienta a jeho potřeby. Ověřené recenze, fotky a podrobně popisky.


Aleš H.
23. říjen 2018
Doporučuji obchod
Hodnocení:

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace

  • rychlost přehlednost
  • nic

ok


Zdeňka L.
18. říjen 2018
Doporučuji obchod
Hodnocení:

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace

  • velký výběr ubytování po celém světě
  • někdy se dá stejný hotel jinde najít levněji


55 lidí hodnotilo obchod

17000
transakcí

30 dní
průměrná doba schválení

111,78 Kč
průměrná získaná částka

Booking.com

Booking.com je největší online rezervační systém hotelů na světě. Pokud si chcete rezervovat hotel nebo hostel je Booking.com pro vás to pravé místo.

Nejlepší vyhledávání ubytování po celém světě – to je Booking.com. Kdy jindy než právě nyní objednat ty nejlepší dovolenkové destinace. Příjemné ceny, slevy na vybraná ubytování a kvalitní služby. Ať už se chystáte na odpočinkový pobyt nebo aktivní dovolenou, svůj vysněný hotel si zde určitě najdete. Hory, moře, krásy českých zemí nebo exotika, většina ubytovacího zařízení je právě zaevidována na Booking.com a tak se můžete těšit na opravdu pestrou nabídku. Z vlastní zkušenosti můžeme internetovou stránku doporučit. Už si nedokážeme vyhledávat ubytování někde jinde. Pokud jste zvyklí jezdit na vlastní pěst, není nic jednoduššího než do přehledného vyhledávače na Booking.com naklikat požadovanou oblast, datum ubytování a řazení dle vaší představy. V nabídce si můžete vybrat, která kritéria by měl hotel splňovat (wi-fi, vzdálenost od moře, počet hvězdiček, atd.). Neváhejte a najděte si svůj vysněný hotel pro vaší pohádkovou dovolenou ještě dnes. Akce a různé speciální nabídky jsou samozřejmostí.

Podobné obchody

Nově přidané obchody

Zobrazit všechny nové

Registrovat přes Facebook

nebo

Jak Refundo.cz funguje?