Zobrazuji 1 - 14 z 639
avatar-default

Alexandra K.
14. února 2019

Hodnocení:

Refundo doporučuji
  • spokojenost

Spokojenost


avatar-default

Lena C.
02. února 2019

Hodnocení:

Refundo doporučuji
  • Proklik většinou funguje, je super dostat nějakou korunu zpět z nákupu
  • zrovna u velké objednávky proklik nefungoval

Doporučuji, v případě, že proběhne vše bez problémů, tak ušetříte nějakou tu korunu.
Občas bohužel obchod částku neschválí (hlavně čína), škoda. U českých e-shopů funguje bez problémů, jen se občas dlouho čeká na připsání částky.


avatar-default

Petra V.
28. ledna 2019

Hodnocení:

Refundo doporučuji
  • Rychlá reakce, spokojenost
  • Uvítala bych více obchodů


avatar-default

Michaela B.
28. ledna 2019

Hodnocení:

Refundo doporučuji
  • vše ok


avatar-default

Tereza P.
27. ledna 2019

Hodnocení:

Refundo doporučuji
  • Refundo Toolbar dobře funguje
  • Peníze převedeny na můj účet v pořádku
  • Mohlo by být ještě více obchodů :D
  • Mohlo by být vyplácení při nižších částkách

Když jdu nakupovat online, nejdříve kouknu, jestli nespolupracuje obchod s refundem. Každá korunka potěší. :)


avatar-default

Tomáš N.
22. ledna 2019

Hodnocení:

Refundo doporučuji
  • Vše v pořádku
  • Dodáno dle uvedeného termínu

Nákup přes refundo je jednoduchý, schválené cashbacky milé překvapí


avatar-default

Helena E.
21. ledna 2019

Hodnocení:

Refundo doporučuji
  • široká nabídka obchodů
  • nedorozumění při poskytnutí cash back-vysvětleno

Hodnotím kladně, je možné ušetřit, ale musí se sledovat.


7d2f2bfc62ccf67a89db136ffb37ccc7-129377

Jiří J.
19. ledna 2019

Hodnocení:

Refundo doporučuji
  • Peníze bez námahy
  • Trošku déle se na ně čeká...

Narazil jsem na Refundo náhodou a hned se mi zalíbilo :)


avatar-default

Hana V.
18. ledna 2019

Hodnocení:

Refundo doporučuji
  • Vše perfektně funguje.
  • Žádné.

Vše perfektně funguje.


avatar-default

Lenka H.
18. ledna 2019

Hodnocení:

Refundo doporučuji
  • Super

Dobry


avatar-default

Radka Š.
17. ledna 2019

Hodnocení:

Refundo doporučuji
  • V některých obchodech vyšší cashback než na jiných podobných portálech
  • Bohužel, většinou nižší cashback

V některých obchodech vyšší cashback než na jiných podobných portálech,bohužel, většinou nižší ...ale i vyjimky se najdou...teď jsem např. kupovala Keto Dietu od CHIA SHAKE a Refundo jako jediný nabízí cashback a to10%...věřím, že mi tato částka bude následně připsána.
Takže jsem mile překvapená.
Děkuji


b948b97f193ea05856d2cea127b953e2-133905

Andrea V.
17. ledna 2019

Hodnocení:

Refundo doporučuji
  • Vse funguje jak má


avatar-default

Christiana V.
16. ledna 2019

Hodnocení:

Refundo doporučuji
  • atraktivní % z nákupů u vybraných obchodů
  • některé obchody refundo nezahrnuje do cashback obchodů

Refundo nabízí výhodu z běžných nákupů získat určité procento zpět. Není potřeba dělat nic navíc a použití je tak jednoduché.


avatar-default

Hana D.
15. ledna 2019

Hodnocení:

Refundo doporučuji
  • Přehledné uspořádání nabídek eshopů
  • Výhodný systém odměn a slev
  • Zdlouhavější potvrzení přiznání bonusu

Asi nejvýhodnější bonusový server pro výhodnější nákupy na internetu, který opravdu funguje - takže pokud chcete slevu na slevu, tak jedině sem.


Registrovat přes Facebook

nebo

Jak Refundo.cz funguje?