Vyhrajte 2 000 Kč nebo některou z 20 cen.
 
 
Zobrazuji 1 - 15 z 468
avatar-default

Markéta K.
21. listopadu 2017

Hodnocení:

Refundo doporučuji
  • zatím všechny obchody bez problémů
  • žádné

mám asi závislost na nákupech


avatar-default

Hana K.
17. listopadu 2017

Hodnocení:

Refundo doporučuji
  • rychle, prehledne, jednoduche
  • nenasla jsem

Nakupy pres Refundo jsou super, kdyz jsem potrebovala poradit, vzdy jsem dostala rychlou odpoved...


avatar-default

Jiří R.
14. listopadu 2017

Hodnocení:

Refundo doporučuji
  • Perfektní aplikace,která vrací peníze z nákupů
  • není co

Velmi dobrá aplikace která vrací peníze z nákupů na internetu,hodně prodejen kde je tato aplikace,snad jich bude i více....


049c37aad39c057ceff26df367f5092a-2076

Marta F.
14. listopadu 2017

Hodnocení:

Refundo doporučuji
  • Okamžité vyplácení platby
  • Nemám

Doporučuji, ušetříte


avatar-default

Barbora Z.
12. listopadu 2017

Hodnocení:

Refundo doporučuji
  • Je to velmi přehledné a pokud potřebuji vyhledat nějaký obchod, stačí první písmenka a vyjedou mi ve vyhledávači okamžitě
  • Zatím jsem nezaznamenala

Celkově jsem spokojená, peníze za nákupy v každém obchodě mi hned přijde na e-mail, takže mám přehled.


avatar-default

Dagmar C.
08. listopadu 2017

Hodnocení:

Refundo doporučuji
  • Široký výběr e-shopů z různých oborů.
  • Zatím žádné.

Velmi pestrá nabídka nejlepších e-shopů. Vysoké cashbacky. Štědrý věrnostní program. Doporučuji dobře číst podmínky pro zaznamenání cashbacky při nákupu.


avatar-default

Lada Š.
02. listopadu 2017

Hodnocení:

Refundo doporučuji
  • Rychle pripsani odmeny
  • Chybi mi par e-shopu


avatar-default

Klára Š.
01. listopadu 2017

Hodnocení:

Refundo doporučuji
  • Přehlednost
  • Rychlé schvalování cashbacku
  • Zatím žádné

Se stránkou jsem spokojená. Na otázky administrativní odpovídají rychle a věčně, s problémy pomůžou. Cashbacku je vyplacen rychle a již od malých částek. Doporučuji!


avatar-default

Ondřej J.
15. října 2017

Hodnocení:

Refundo doporučuji
  • Problém ohledně cashbacku ihned vyřešen.
  • Zatím žádné.


avatar-default

František S.
15. října 2017

Hodnocení:

Refundo doporučuji
  • Super :)
  • Žádné

Super :)


avatar-default

Martina D.
13. října 2017

Hodnocení:

Refundo doporučuji
  • jsem s tímto portálem velmi spokojená
  • žádné

hodnotím velmi kladně


1c1f7e18e9cc81981d05590f8836c36b-59038

Jana Š.
05. října 2017

Hodnocení:

Refundo doporučuji
  • Uz jednou vyplaceno

Velka spokojenost


avatar-default

.
01. října 2017

Hodnocení:

Refundo doporučuji
  • Velké množství obchodů, rychlost vyplácení ušetřené částky

Protože dárky pro své blízké kupuji převážně přes internet, vždy mě potěší, když za tyto nákupy dostanu pár procent z částky zpět. Je to příjemný bonus.


avatar-default

Gabriela B.
26. září 2017

Hodnocení:

Refundo doporučuji
  • opravdu funguje...již jsem měla vyplacené peníze zpět na účet

Nejdříve jsem nevěřila, ale opravdu peníze "cashback" mi přišly zpět na účet.


avatar-default

Dagmar C.
26. září 2017

Hodnocení:

Refundo doporučuji
  • výborný výběr obchodů
  • zatím nenám

Jsem docela nadšena.


Registrovat přes Facebook

nebo

Jak Refundo.cz funguje?