Zobrazuji 1 - 14 z 584
avatar-default

Vilém K.
14. října 2018

Hodnocení:

Refundo doporučuji
  • platba se po čase připiše, což je fajn .


avatar-default

Jáchym Š.
14. října 2018

Hodnocení:

Refundo doporučuji
  • Vysoký cashback v některých obchodech
  • Snadné použití
  • Chybí některé obchody

Další zajímavý cashbackový portál na českém internetu. Nabídka e-shopů možná trochu slabší, ale obsahuje i některé obchody, které jinde chybí.


6161ca193dd5e742bf0c4ad0c88ac40a-71889

Radka P.
11. října 2018

Hodnocení:

Refundo doporučuji
  • Dobrá podpora.
  • Asi jen občas se nezaregistrují nákupy.
  • Špatný doplněk do browseru.

Celkově jsem na refundu moc spokojená. Problémy se kterými se tu setkávám je obvykle vina na straně obchodu. Co bych vytkla je, aby zlepšili funkčnost zaregistrování platby. A druhou věc je ten doplněk do browseru, je hrozně velký a tak zabírá velký prostor ve stránce, takže jsem ho velmi často vypínala a pak při nákupu na něj zapoměla a objednala bez prokliku. Jinak do pochval dávám podporu, nabídku obchodů, cashback, i stránky.


avatar-default

Vladislav K.
10. října 2018

Hodnocení:

Refundo doporučuji
  • Velký počet obchodů, kde lze získat cashback.
  • Refundo rozšíření do prohlížeče vždy připomene, že lze získat cashback.
  • Občas se stane, že proklik na eshop nefunguje a peníze se nepřičtou.

Na refundo nedám dopustit. Už mi ušetřil dost peněz. Používám teměř pokaždé, když něco kupuji v eshopech. Takže maximální spokojenost!


7d388e0ecb62aa68270dbdb9302364c3-125032

Alexey B.
04. října 2018

Hodnocení:

Refundo doporučuji
  • Utratíte - dostanete část peněz zpět. Není to krasně? Velká nabídka obchodů.
  • Chybí přehlednost. Trochu jsem se zamotal.

Myslím si, že je to dobrá motivace nakupovat přes internet když můžete dostávat další benefity. Doufám, že portál bude dále pokračovat. Doporučují vyzkoušet.


avatar-default

Pavel K.
02. října 2018

Hodnocení:

Refundo doporučuji
  • Vše velice jednoduché v porovnání s konkurencí
  • Zatím žádné nemám

Chtělo by to širší nabídku obchodů. Jinak vše korektní a motivační. Bohužel nejsem příznivec sociálních sítí a nemám potřebu být 24hodin online. Doporučil jsem Vás pouze přes email.


avatar-default

.
01. října 2018

Hodnocení:

Refundo doporučuji
  • s nákupem s refundem jsem moc spokojená
  • mám jednu zápornou a to je nákup v BonPrixu , tam nakupuji opravdu často a i když dodržuji všechny pokyny a rady.....nikdy nedostanu cashback...:(

Celkově jsem s nákupem přes refundo opravdu spokojená, pracuje jak je inzerováno.


avatar-default

Adriana D.
18. září 2018

Hodnocení:

Refundo doporučuji
  • vše funguje
  • žádné záporné zkušenosti nemám

Nakupuju převážně na aliexpressu, provize se pravidelně připisují, celkově jsem spokojená


avatar-default

Jana J.
11. září 2018

Hodnocení:

Refundo doporučuji
  • super
  • dlouhe schvalovani odmen

..


11b9d60b9c2cfaa8278f6edde48e0943-5511

Aneta P.
07. září 2018

Hodnocení:

Refundo doporučuji
  • Spolehlivě posílají slíbená procenta z nákupů.
  • Věrnostní body není snadné získat, a proto zůstává tato možnost zatím nevyužita.

Žádné problémy doposud nebyly, chválím zvolené obchody, bylo by ale dobré přidat i ty, které jsou častěji využívané.


avatar-default

Ludmila V.
04. září 2018

Hodnocení:

Refundo doporučuji
  • Spokojenost
  • Dlouho trva schvalovani obchodu

Dobry den,na tuto stranku jsem se dostala nahodou je to zajimave ,libi se mi to LUDMILA


avatar-default

Makina S.
04. září 2018

Hodnocení:

Refundo doporučuji
  • Všechno OK

Mohu jen doporučit


avatar-default

Al H.
04. září 2018

Hodnocení:

Refundo doporučuji
  • To co je napsáno tak i funguje.
  • NIC

Doporučuji :-)


avatar-default

Pepa B.
02. září 2018

Hodnocení:

Refundo doporučuji
  • Zatím se zdá být vše fajn
  • zatím žádné


Registrovat přes Facebook

nebo

Jak Refundo.cz funguje?