Zobrazuji 1 - 14 z 612
avatar-default

Jan V.
14. prosince 2018

Hodnocení:

Refundo doporučuji
  • zatim spokojenost a kladne hodnotim brzke vybery
  • zatim nemam...

jsem spokojen a doporucuji . Kvalitu podpory jsem hodnotil 4 hvezdy,nebot jsem jeste nepotreboval:) Nicmene verim,ze funguje.


avatar-default

Lucie K.
11. prosince 2018

Hodnocení:

Refundo doporučuji
  • částky připsány včas
  • zvýhodnění mělo být podle kola štěstí 10%, ale bylo pouze 5,5%

Celkový dojem zatím dobrý..


avatar-default

Marie S.
10. prosince 2018

Hodnocení:

Refundo doporučuji
  • Každý musí být spokojený - z každého nákupu v eshopu, který provedu přes refundo, mám část peněz za nákup zpět, škoda, že jsem tuto možnost neznala již dřív.
  • nemám žádné záporné zkušenosti

Doporučuji všem před provedením nákupu v eshopu prověřit, zda nelze provést nákup přes refundo - proč nevyužít možnost trošku zlevnit nákupy - penízky zpět mi chodí na účet - super.


avatar-default

Radek Ř.
07. prosince 2018

Hodnocení:

Refundo doporučuji
  • Na rozdíl od konkurence je webový portál přehlednější
  • Na rozdíl od konkurence lze vybírat již od 100 Kč
  • Na rozdíl od konkurence nevím u Crome extension, jestli je sleva aktivní


9bd129e4f528d6581e8a3950bfbef203-128083

Lucie C.
04. prosince 2018

Hodnocení:

Refundo doporučuji
  • Velmi rychlé vyhledávání obchodů
  • Rychlá výplata peněz


avatar-default

Irmgard K.
04. prosince 2018

Hodnocení:

Refundo doporučuji
  • Služby jsou kvalitní
  • Nemám nic


avatar-default

Ilona D.
03. prosince 2018

Hodnocení:

Refundo doporučuji
  • se zákaznickou podporou mám velmi kladné zkušenosti - příjemné jednání, ochota, rychlost
  • zatím žádné nemám

velmi široká nabídka obchodů, nápaditost, každý den novinky
jsem velmi spokojená


avatar-default

Julie G.
02. prosince 2018

Hodnocení:

Refundo doporučuji
  • dává vysoký cashback za nákup v Gearbestu.


avatar-default

václav j.
01. prosince 2018

Hodnocení:

Refundo doporučuji
  • jednoduché rychlé nakupování
  • horší přehlednost stránek

jsem spokojený, vše funguje jak má


avatar-default

Martin B.
29. listopadu 2018

Hodnocení:

Refundo doporučuji
  • zatím vše bez problému, již několikátý nákup a vše se vždy během pár chvil podepíše na Refundo.cz

Mám zkušenost s několika cachback systémy a mohu upřímně říci, že s refundo.cz jsem zatím nejvíce spokojen. Velmi obsáhlá nabídka obchodů, spousta slevových kódů, vysoká rychlost i spolehlivost propisu z e-shopů. Mohu všem doporučit.


avatar-default

Klára S.
26. listopadu 2018

Hodnocení:

Refundo doporučuji
  • hodně obchodů
  • věrnostní body lze získat i např. doporučením, hodnocením....
  • žádné

Vždy když nakupuji přes internet koukám na Refundo, zda mají internetový obchod v nabídce a můžu objednat ,,prokliem,, přes Refundo. Tím získám zpět nějaké to procento za nákup zpět. Což je příjemné. Nabídka obchodů je široká, včetně Aliexpresu :-) Malé peníze dělají velké peníze.. Navíc lze věrnostní body získávat i jinými způsoby, než jen nákupem.... Doporučením přátelům, nebo si lze počkat na vyšší vyplácenou částku a tím opět získat bonus ve formě věrnostních bodů... apod...


avatar-default

Michala Š.
25. listopadu 2018

Hodnocení:

Refundo doporučuji
  • je skvělé dostávat peníze zpět za běžné nákupy
  • nemám

ráda nabídku využiji opět


avatar-default

Lubica H.
25. listopadu 2018

Hodnocení:

Refundo doporučuji
  • Spokojnost
  • Zatial ziadna


avatar-default

Štěpánka H.
24. listopadu 2018

Hodnocení:

Refundo doporučuji
  • Rychlé připsání odměny
  • Málo obchodů

Oproti ostatním cashbacovym portálum nelákají na max. procenta co vrací,ale ukazují reálná procenta a hned po zaplacení připisují odměnu. Jinde si počkáte klidně 2 měsíce nez něco dostanete připsáno.


Registrovat přes Facebook

nebo

Jak Refundo.cz funguje?