Pilulka.cz
až 5 % cashback
Nakoupit přes Refundo

Odměnu za nákup poskytuje Refundo.cz

Pilulka.cz - recenze a hodnocení

Získejte peníze za nákup.
Zaregistrujte se a dáme vám odměnu 5 % z ceny nákupu. Ušetřete s Refundo!

  • Registrujte se a přihlaste na Refundo.cz
  • Klikněte na Nakoupit přes Refundo a nakupte na Pilulka.cz jako obvykle.
  • Po nákupu za např. 1 000 Kč bez DPH vám připíšeme na účet až 50 Kč.
Registrujte se a získejte 50 Kč bonus
 
Zobrazuji 1 - 20 z 110

avatar-default

Pavel K.
11. červen 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Rychlost
  • žádné

Skvělý obchod, skvělé ceny, široká nabídka zboží a ještě k tomu zajímavý věrnostní program a slevy


avatar-default

Alena B.
9. červen 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Dobrý obchod
  • žádné


avatar-default

Pepa B.
30. květen 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • OK
  • nemám


avatar-default

klára š.
23. duben 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • né vše je skladem
  • různé způsoby doručení
  • co je skladem přijde rychle
  • často vyšší cena než jinde
  • obchod není zcela přehledný, špatně se hledá


avatar-default

Veronika D.
29. březen 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Věrnostní program
  • Sortiment zboží na jedničku


avatar-default

Alena B.
11. únor 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • vše bylo v pořádku
  • nemám


avatar-default

Jozef K.
10. únor 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • spokojena s doddanim rychlym


76798d7655c4ec69941444b038b94554-101196

David K.
2. únor 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Rychlé, pohodlné. Opět bez problému
  • Žádné

Na Pilulka.cz jsem nakoupil už po několikáté a opět byl nákup bez problémů a velmi rychlý. Doporučuji.


avatar-default

klára š.
22. leden 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • velký výběr
  • dodání přes Zásilkovnu
  • dost zboží není hned k dodání
  • někdy dražší než jinde

Mají velký výběr různého zboží, bohužel se to v e-shopu dost špatně hledá a člověk na to přijde spíše náhodou...
Ceny u některých položek jsou nízké u některých naopak - je třeba porovnávat.


avatar-default

Pavel K.
21. leden 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • rychlost dodání
  • rychle expirují body v programu, jste tlačeni často nakupovat

Akční zboží se zde dá nakoupit levněji, ale musíte čekat jinak nakoupíte jinde levněji.


d14d3ac5981e4e88668fbafe2dbd7af9

Pavla Z.
20. leden 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Velký výběr, příjemné ceny, rychlé zaslání zboží
  • Žádné

Opakovaně zde nakupuji a určitě mohu doporučit


avatar-default

Dagmar C.
25. prosinec 2018

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Skvěle cenové akce
  • Žádný

Vždy záruka spokojenosti při nakupování léků a doplňků stravy. Široký výběr, super ceny, věrnostní program, slevové akce.


avatar-default

.
27. listopad 2018

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Zatím bez problémů.


avatar-default

Dagmar C.
18. září 2018

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Velmi pestrá nabídka zboží, výborné ceny, zajímavé akce.
  • Žádné

Obchod disponuje širokou nabídkou zboží. Líbí se mi cenové akce. Mají velmi krátké dodací lhůty.


avatar-default

maria k.
21. srpen 2018

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • spokojena s cenama a vyberem


avatar-default

Jozef K.
14. srpen 2018

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • rychle doruceni
  • zadne


avatar-default

klára š.
10. srpen 2018

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • velký výběr
  • ne vše je skladem

Velký výběr, mají často i jinde nedostupné zboží. Ně vše je skladem a je třeba porovnávat ceny. Zatímco něco je levnější než jinde , něco přesně naopak.


avatar-default

Dana M.
28. červenec 2018

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • siroky vyber, dobre ceny, plus dobra komunikace
  • zadne nemam


avatar-default

Kamila N.
13. červenec 2018

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • rychlé dodání, velký výběr zboží, dá se nakoupit za poukázky
  • Nemám žádné


avatar-default

klára š.
9. květen 2018

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • velký výběr
  • zboží které se jinde špatně shání

Některé zboží má vyšší cenu než jinde, je třeba kontrolovat


110 lidí hodnotilo obchod


1800
transakcí

62 dní
průměrná doba schválení

24,39 Kč
průměrná získaná částka


Pilulka.cz

Pilulka.cz – online lékárna s desítkami odběrných míst po celé ČR. Nakoupit můžete z pohodlí domova, zaplatit rychle a bezpečně online a případně objednat expres kurýra, který Vám zboží do 4 hodin doveze až domů.

Podobné obchody


Nově v nabídce


Zobrazit všechny nové

Registrovat přes Facebook

nebo

Jak Refundo.cz funguje?