Pilulka.cz
až 5 % cashback
Nakoupit přes Refundo

Odměnu za nákup poskytuje Refundo.cz

Pilulka.cz - recenze a hodnocení

Získejte peníze za nákup.
Zaregistrujte se a dáme vám odměnu 5 % z ceny nákupu. Ušetřete s Refundo!

  • Registrujte se a přihlaste na Refundo.cz
  • Klikněte na Nakoupit přes Refundo a nakupte na Pilulka.cz jako obvykle.
  • Po nákupu za např. 1 000 Kč bez DPH vám připíšeme na účet až 50 Kč.
Registrujte se a získejte 50 Kč bonus
 
Zobrazuji 1 - 20 z 107

avatar-default

klára š.
23. dubna 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • né vše je skladem
  • různé způsoby doručení
  • co je skladem přijde rychle
  • často vyšší cena než jinde
  • obchod není zcela přehledný, špatně se hledá


avatar-default

Veronika D.
29. března 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Věrnostní program
  • Sortiment zboží na jedničku


avatar-default

Alena B.
11. února 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • vše bylo v pořádku
  • nemám


avatar-default

Jozef K.
10. února 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • spokojena s doddanim rychlym


76798d7655c4ec69941444b038b94554-101196

David K.
02. února 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Rychlé, pohodlné. Opět bez problému
  • Žádné

Na Pilulka.cz jsem nakoupil už po několikáté a opět byl nákup bez problémů a velmi rychlý. Doporučuji.


avatar-default

klára š.
22. ledna 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • velký výběr
  • dodání přes Zásilkovnu
  • dost zboží není hned k dodání
  • někdy dražší než jinde

Mají velký výběr různého zboží, bohužel se to v e-shopu dost špatně hledá a člověk na to přijde spíše náhodou...
Ceny u některých položek jsou nízké u některých naopak - je třeba porovnávat.


avatar-default

Pavel K.
21. ledna 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • rychlost dodání
  • rychle expirují body v programu, jste tlačeni často nakupovat

Akční zboží se zde dá nakoupit levněji, ale musíte čekat jinak nakoupíte jinde levněji.


d14d3ac5981e4e88668fbafe2dbd7af9

Pavla Z.
20. ledna 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Velký výběr, příjemné ceny, rychlé zaslání zboží
  • Žádné

Opakovaně zde nakupuji a určitě mohu doporučit


avatar-default

Dagmar C.
25. prosince 2018

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Skvěle cenové akce
  • Žádný

Vždy záruka spokojenosti při nakupování léků a doplňků stravy. Široký výběr, super ceny, věrnostní program, slevové akce.


avatar-default

.
27. listopadu 2018

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Zatím bez problémů.


avatar-default

Dagmar C.
18. září 2018

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Velmi pestrá nabídka zboží, výborné ceny, zajímavé akce.
  • Žádné

Obchod disponuje širokou nabídkou zboží. Líbí se mi cenové akce. Mají velmi krátké dodací lhůty.


avatar-default

maria k.
21. srpna 2018

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • spokojena s cenama a vyberem


avatar-default

Jozef K.
14. srpna 2018

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • rychle doruceni
  • zadne


avatar-default

klára š.
10. srpna 2018

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • velký výběr
  • ne vše je skladem

Velký výběr, mají často i jinde nedostupné zboží. Ně vše je skladem a je třeba porovnávat ceny. Zatímco něco je levnější než jinde , něco přesně naopak.


avatar-default

Dana M.
28. července 2018

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • siroky vyber, dobre ceny, plus dobra komunikace
  • zadne nemam


avatar-default

Kamila N.
13. července 2018

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • rychlé dodání, velký výběr zboží, dá se nakoupit za poukázky
  • Nemám žádné


avatar-default

klára š.
09. května 2018

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • velký výběr
  • zboží které se jinde špatně shání

Některé zboží má vyšší cenu než jinde, je třeba kontrolovat


avatar-default

Jitka S.
03. května 2018

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • rychlé vyřízení objednávky
  • žádné


a920648d77bac371915ffd151c50a822

Martin S.
02. dubna 2018

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Ochotny personal, siroka nabidka, moznost osobniho odberu

Pohodova lekarna, personal ochotny. Veskery sortiment, ktery od lekarny ocekavam. Vyhovuje mi moznost osobniho odberu.


76798d7655c4ec69941444b038b94554-101196

David K.
02. února 2018

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • všechno
  • nic mě nenapadá

Přehledné stránky, rychlý nákup i vyřízení a do třetího dne na poště k vyzvednutí v pořádku zabalené. Můžu doporučit.


107 lidí hodnotilo obchod


1800
transakcí

59 dní
průměrná doba schválení

24,30 Kč
průměrná získaná částka


Pilulka.cz

Pilulka.cz – online lékárna s desítkami odběrných míst po celé ČR. Nakoupit můžete z pohodlí domova, zaplatit rychle a bezpečně online a případně objednat expres kurýra, který Vám zboží do 4 hodin doveze až domů.

Podobné obchody


Nově v nabídce


Zobrazit všechny nové

Registrovat přes Facebook

nebo

Jak Refundo.cz funguje?