3,5 % cashback
Nakoupit přes Refundo

Odměnu za nákup poskytuje Refundo.cz

Tescoma.cz - recenze a hodnocení

Získejte peníze za nákup.
Zaregistrujte se a dáme vám odměnu 3,5 % z ceny nákupu. Ušetřete s Refundo!

  • Registrujte se a přihlaste na Refundo.cz
  • Klikněte na Nakoupit přes Refundo a nakupte na Tescoma.cz jako obvykle.
  • Po nákupu za např. 1 000 Kč bez DPH vám připíšeme na účet 35 Kč.
Registrujte se a získejte 50 Kč bonus
 
Zobrazuji 1 – 20 z 32

Michal K.
18. říjen 2020

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Rychlé dodání
  • Možnost vyzvednou v prodejně
  • Při odběru na prodejně, nelze zaplatit online

Vždy rychlé dodání. Záporně hodnotím to, že při vyzvednutí na prodejně nelze zaplatit online.


Jiří V.
13. září 2020

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Rychlé dodání zboží,bezproblémový nákup
  • žádné


Michal K.
15. červenec 2020

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Kvalitní zboží
  • Design
  • Rychlost dodání
  • O něco vyšší cena

Jako vždy. Vše dodáno velice rychle, dobře zabaleno a vše bez problému.


Jana K.
14. červen 2020

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Obchod je velice přehledný
  • Rychlost dodání
  • Rychlá komunikace při dotazech
  • Široký výběr výrobků
  • -

Vřele tento obchod doporučuji. Každá hospodyňka si zde přijde na své. Mají zde opravdu široký sortiment a hlavně i video výrobků, kde ukazují i manipulaci s ním. Rozhodně doporučuji a těším se na další nákup.


Michal V.
4. duben 2020

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Nic
  • nic

Je drazssi ale zase kvalitnejsi


Michal K.
1. duben 2020

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Vše velice rychle dodáno
  • Nic

Velice rychlý a spolehlivý obchod.


klára š.
11. únor 2020

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • vyzvednutí na prodejně ještě ten samý den


Ilona D.
19. červenec 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Kvalitní zboží, rychlost dodání, věrnostní program
  • Žádné

Za velký plus považuji věrnostní program, kde sbírám body na slevu z příštího nákupu. Dodání bylo vždy rychlé a zboží kvalitní.


Pavel K.
1. duben 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • rychlost dodání
  • malá nespokojenost s kvalitou 2 sklenic ze 6

při objednávce 6 sklenic na červené víno zjištění, že 2 číše a stopky nejsou v jedné ose. Jinak dekantér a vše ostatní v pořádku jako vždy


Pavel K.
31. prosinec 2018

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Kvalitní zboží
  • žádné

Vše funguje jak má, jen by to chtělo širší sortiment. Někdy je zboží dražší, ale to vyrovnají věrnostní body a slevy.


Dana M.
27. červen 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Kvalitni a hezke zbozi
  • nemam zadne spatne zkusenosti


Jiřina F.
14. červen 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Velmi dobrý obchod
  • Nemám špatné zkušenosti

Nakupuji zde často, doporučuji


Kristýna V.
8. červen 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Ok


Jan V.
4. únor 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • rychle dodani, kvalitni zbozi


Dana M.
10. listopad 2016

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • kvalitni zbozi
  • neprehledne stranky


Dana M.
7. září 2016

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • jsem rada, ze uz ani pro nadobi a veci a vychytavky na vareni nemusim do kamenneho obchodu
  • neprehledne stranky


Pavel P.
4. srpen 2016

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • rychlé dodání, kvalita zboží, česká značka, nové vychýtávky
  • nemám žádné

Vřele doporučuji.


Dana M.
29. červen 2016

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Vetsinou kvalitni vyrobky, opravdu velky vyber a casto ruzne akce
  • trochu neprehledne stranky


Dana M.
29. duben 2016

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • kvalita, ceske vyrobky (aspon doufam!), rychlost dodani
  • zatim zadne nemam

Tescomu casto kopiruji ostatni vyrobci, ale vetsinou to neni takova kvalita.


Dana M.
17. únor 2016

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Kvalitni zbozi, rychle dodani, neustale nove zbozi a vychytavky
  • trochu neprivetive stranky eshopu pro uzivatele


32 lidí hodnotilo obchod


400
transakcí

35 dní
průměrná doba schválení

45,99 Kč
průměrná získaná částka


Tescoma.cz

Tescoma je 100% česká společnost s 20-ti letou tradicí, která nabízí kompletní sortiment kuchyňských potřeb. Jedná se o originální, kvalitní a dokonale funkční výrobky, které Tescoma nejen prodává, ale ve vlastním Design centru také sama vyvíjí a testuje. Řada výrobků nese označení světový patent a některé získaly také prestižní ocenění za design.

Asi netřeba více představovat velice známý internetový obchod s kuchyňským náčiním a všemi potřebami pro spokojené stravování – Tescoma.cz. Obchod byl založen jako česká společnost, která má své hlavní sídlo ve Zlíně, avšak její kvalitní výrobky nalezneme i v zahraničí. Kvalitní a moderní pomůcky, to je priorita tohoto obchodu. Záruka na většinu zboží je 3 – 10 let, což je skvělé. Pokud si nebudete jisti s výběrem nějaké kuchyňské vychytávky, zeptejte se odborníka, který vám poradí a pomůže vybrat ten pravý výrobek přímo vám na míru. Pokud si objednáte nákup nad 999 Kč, budete mít dopravu zdarma. Expres služba zajistí rychlé dodání vašeho zboží. Nenechte si ujít věrnostní program Tescoma club. V nabídce naleznete nádobí na vaření, pečení, stolování, nápoje, skladování a balení potravin a také organizace a úklid kuchyně. Slevy a různé akce i pro nezaregistrované klienty potěší všechny, kteří si chtějí jednorázově objednat svůj vysněný kousek do kuchyně. Neváhejte a nakupujte v pohodlí svého domova, donáška až do domu je přece skvělá.

Podobné obchody


Nově v nabídce


Zobrazit všechny nové

Registrovat přes Facebook

nebo

Jak Refundo.cz funguje?