Orsay.cz
2,5 % cashback
Nakoupit přes Refundo

Odměnu za nákup poskytuje Refundo.cz

Orsay.cz - recenze a hodnocení

Získejte peníze za nákup.
Zaregistrujte se a dáme vám odměnu 2,5 % z ceny nákupu. Ušetřete s Refundo!

  • Registrujte se a přihlaste na Refundo.cz
  • Klikněte na Nakoupit přes Refundo a nakupte na Orsay.cz jako obvykle.
  • Po nákupu za např. 1 000 Kč bez DPH vám připíšeme na účet 25 Kč.
Registrujte se a získejte 50 Kč bonus
 
Zobrazuji 1 - 14 z 14

avatar-default

Jiřina F.
20. srpna 2018

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Výborné zkušenosti
  • Nic špatného

Velmi ráda nakupuji na eshopu Orsay. Mnohem raději než v kamenném obchodě, tam mají taková ta kolečka proti krádeži a stalo se mně několikrát, že po sundání tam byla díra, tak jsem si to raději objednala přes eshop a bylo to vždy bez vady. Své číslo znám a kdyby to nesedělo, tak to vrátím bez poplatků v kamenném obchodě.


avatar-default

Jiřina F.
18. května 2018

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Spojenost
  • Nemám výhrady

Nakupuji zde raději než v kamenném obchodě. Protože tam mají taková ta kolečka proti krádeži a už se stalo několikrát, že po odstranění tam zůstala díra, takže jsem zboží muselas reklamovat. Tak si raději vyzkouším zboží v kamenném obchodě a raději si to objednám přes internet, protože zboží není poškození a dělají to tak i moje dcery


avatar-default

Dáša V.
18. září 2017

Hodnocení:

  • nejsou
  • mám špatné zkušenosti, jelikož jsem objednala poštou domů a poté jsem si všimla že jsem si mohla nechat doručit na prodejnu. Bohužel , i když vše bylo během asi jedné hodiny, tak mi bylo řečeno , že dopravu již měnit nelze,nechápu proč.


d14d3ac5981e4e88668fbafe2dbd7af9

Pavla Z.
14. září 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Výběr v pohodlí domova, časté slevy
  • Žádné

Možnost vyzkoušení a osobního odběru na prodejně.


avatar-default

Zdeňka L.
12. září 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • kvalitní věci


avatar-default

Iveta M.
27. srpna 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • kvalitní oblečení


avatar-default

Jiřina F.
17. srpna 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Mám dobré zkušenosti
  • Nic proti

Raději nakupuji na internetu, protože v obchodě jak jsou tam ty ochranné značky, aby to někdo neukradl, tak po odebrání jsou tam většinou dírky. Z e-shopu je zboží neporušeno a je tam větší výběr z čísel.


d14d3ac5981e4e88668fbafe2dbd7af9

Pavla Z.
06. března 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Osobní vyzvednutí na prodejně
  • Žádné

Opakovaně se ráda vracím a mohu jedině doporučit:)


avatar-default

Zdeňka L.
26. února 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • krásné a kvalitní oblečení


avatar-default

Iveta M.
22. prosince 2016

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • krásné a opravdu kvalitní věci


avatar-default

Ladislava F.
14. prosince 2016

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • krásné oblečení


avatar-default

Iveta M.
16. října 2016

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • hezké a kvalitní oblečení


avatar-default

Iveta M.
31. července 2016

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • hezké a kvalitní oblečení
  • problém se stanovení správného cashbacku


avatar-default

Iveta M.
23. května 2016

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • nákup jako takový v pořádku, zboží hezké a kvalitní
  • cashback místo cca 25 Kč, připsán pouze 0,17 Kč - i přes upozornění nikdo z Refundo za vívce jak dva měsíce nebyl schpen vyřešit


14 lidí hodnotilo obchod


900
transakcí

67 dní
průměrná doba schválení

19,88 Kč
průměrná získaná částka


Orsay.cz

ORSAY je zárukou mladého, módního a cenově dostupného oblečení, které dokáže kdykoli vyjádřit individualitu každé ženy. Tento slib je pro nás největší výzvou a k jeho splnění směřujeme naše každodenní počínání a úsilí.

ORSAY – Naše vášeň je navrhování oblečení žen.

Podobné obchody


Nově v nabídce


Zobrazit všechny nové

Registrovat přes Facebook

nebo

Jak Refundo.cz funguje?