Lékárna.cz
5 % – 0 % cashback
Nakoupit přes Refundo

Odměnu za nákup poskytuje Refundo.cz

Lékárna.cz - recenze a hodnocení

Získejte peníze za nákup.
Zaregistrujte se a dáme vám odměnu 5 % z ceny nákupu. Ušetřete s Refundo!

  • Registrujte se a přihlaste na Refundo.cz
  • Klikněte na Nakoupit přes Refundo a nakupte na Lékárna.cz jako obvykle.
  • Po nákupu za např. 1 000 Kč bez DPH vám připíšeme na účet až 50 Kč.
Registrujte se a získejte 50 Kč bonus
 
Zobrazuji 1 – 20 z 30

18d43f52aeaa7bfd39ca2ea7f8bc2fa6-6736

Tereza O.
27. červenec 2020

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Spokojenost se vším
  • žádné


avatar-default

klára š.
11. únor 2020

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • velký výběr i kosmetiky a dalšího zboží
  • často nejsou věci skladem a déle se čeká


17605c048e0691aca34a107371313f23-152677

Michal K.
5. leden 2020

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Široký výběr
  • Dodací lhůta
  • Nízká cena dopravy
  • Něco mají dražší

Vše bylo rychle vyřízeno. Není co vytknout.


avatar-default

Jiřina F.
18. říjen 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Mám dobré zkušenosti
  • Nic nenamítám

Mám dobré zkušenosti, je tu celkem nízká doprava i při malé objednávce


avatar-default

Pavel K.
11. září 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Nejlepší cena požadovaného zboží
  • Žádné

Korektní e-lékárna a určité zboží za jedinečné ceny. Doručení a Komunikace velmi profesionální.
Rychlé dodání


avatar-default

Jiřina F.
17. červenec 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Jsem velmi spokojená
  • Žádné mínus.

Nakupuji zde pravidelně a velmi ráda. Spokojenost na 100%


avatar-default

Alena B.
9. červen 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • OK
  • nemám výhrady


avatar-default

Luboš P.
12. květen 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • rychlost dodání
  • výběr zboží
  • k dispozici i zboží šetrné k přírodě

Vše naprosto v pořádku.


avatar-default

Dana M.
3. květen 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • široký sortiment i nelekarenskeho zbozi
  • nemám zadne


avatar-default

Kamila N.
21. březen 2019

Hodnocení:

  • Dobré ceny
  • Bohužel s obchodem nejsem spokojena. Ač mají psáno, že mají věci skladem a odesílají ihned, tak bohužel některé věci mají skladem jinde a přeposílají si z jiného skladu, takže balíček odešlou později. Jestliže je člověk po operaci a něco nutně potřebuje, nemůže zajet do lékárny a spoléhá na to, že to má další den, tak se bohužel nedočká...


avatar-default

.
13. únor 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Vše bez problémů.
  • Žádné


avatar-default

Alena B.
28. leden 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Vše je OK
  • žádné


avatar-default

Ilona D.
13. leden 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Velký výběr, u každého produktu jasně znatelná dostupnost, možnost platit benefitní kartou
  • Zatím žádné

Celkově jsem s tímto obchodem velmi spokojená. Líbí se mi velký výběr zboží, rychlé dodání, možnost placení benefitní kartou a i sleva na příští nákup.


avatar-default

Alena B.
12. říjen 2018

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • ryclé vzřízení i doručení a hlavně levnější ceny
  • žádné


avatar-default

.
25. září 2018

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Vše proběhlo v pořádku.
  • --


avatar-default

Marcela H.
9. srpen 2018

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Rychlé dodání, přehledné stránky, profesionální komunikace.


avatar-default

Dagmar C.
5. červenec 2018

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Široký sortiment, akční ceny, expresní dodání.
  • Žádné

V tomto obchodě se najde i jinak těžko dostupné zboží. Balík byl expresně dodán. Zaujaly mě zajímavé cenové akce.


avatar-default

.
9. duben 2018

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • doprava od 29
  • ceny
  • komunikace
  • zatím nemán


avatar-default

Michal R.
3. červen 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • dobře se vybírá
  • komunikace snimi super
  • dobrý obchod


eafc62df8fe15da1e6b2e41116c280d8-68842

Iveta T.
30. květen 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • ceny, rychlost vyřízení objednávky, ceny poštovného

Velmi dobré ceny a přehledné webové stránky. Super je výše poštovného. Bleskové vyřízení objednávky.


30 lidí hodnotilo obchod


1000
transakcí

25 dní
průměrná doba schválení

26,55 Kč
průměrná získaná částka


Lékárna.cz

Lékárna.cz – první internetový obchod pro vaše zdraví. Více než 32 000 produktů od 2 500 výrobců s informacemi pro správný výběr.

Na Lékárna.cz nakoupíte výrobky pro zdraví i radost celé rodiny. Mají nejen léky, ale i kosmetiku, drogerii, dětské zboží nebo zdravé potraviny. Přijímají platby benefity, nabízí konzultace s lékárníkem a zaručují originální přípravky a rychlé dodání.

 

Podobné obchody


Nově v nabídce


Zobrazit všechny nové

Registrovat přes Facebook

nebo

Jak Refundo.cz funguje?