Lékárna.cz
až 5 % cashback
Nakoupit přes Refundo

Odměnu za nákup poskytuje Refundo.cz

Lékárna.cz - recenze a hodnocení

Získejte peníze za nákup.
Zaregistrujte se a dáme vám odměnu 5 % z ceny nákupu. Ušetřete s Refundo!

  • Registrujte se a přihlaste na Refundo.cz
  • Klikněte na Nakoupit přes Refundo a nakupte na Lékárna.cz jako obvykle.
  • Po nákupu za např. 1 000 Kč bez DPH vám připíšeme na účet až 50 Kč.
Registrujte se a získejte 50 Kč bonus
 
Zobrazuji 1 - 20 z 23

avatar-default

Luboš P.
12. května 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • rychlost dodání
  • výběr zboží
  • k dispozici i zboží šetrné k přírodě

Vše naprosto v pořádku.


avatar-default

Dana M.
03. května 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • široký sortiment i nelekarenskeho zbozi
  • nemám zadne


avatar-default

Kamila N.
21. března 2019

Hodnocení:

  • Dobré ceny
  • Bohužel s obchodem nejsem spokojena. Ač mají psáno, že mají věci skladem a odesílají ihned, tak bohužel některé věci mají skladem jinde a přeposílají si z jiného skladu, takže balíček odešlou později. Jestliže je člověk po operaci a něco nutně potřebuje, nemůže zajet do lékárny a spoléhá na to, že to má další den, tak se bohužel nedočká...


avatar-default

.
13. února 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Vše bez problémů.
  • Žádné


avatar-default

Alena B.
28. ledna 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Vše je OK
  • žádné


avatar-default

Ilona D.
13. ledna 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Velký výběr, u každého produktu jasně znatelná dostupnost, možnost platit benefitní kartou
  • Zatím žádné

Celkově jsem s tímto obchodem velmi spokojená. Líbí se mi velký výběr zboží, rychlé dodání, možnost placení benefitní kartou a i sleva na příští nákup.


avatar-default

Alena B.
12. října 2018

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • ryclé vzřízení i doručení a hlavně levnější ceny
  • žádné


avatar-default

.
25. září 2018

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Vše proběhlo v pořádku.
  • --


avatar-default

Marcela H.
09. srpna 2018

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Rychlé dodání, přehledné stránky, profesionální komunikace.


avatar-default

Dagmar C.
05. července 2018

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Široký sortiment, akční ceny, expresní dodání.
  • Žádné

V tomto obchodě se najde i jinak těžko dostupné zboží. Balík byl expresně dodán. Zaujaly mě zajímavé cenové akce.


avatar-default

.
09. dubna 2018

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • doprava od 29
  • ceny
  • komunikace
  • zatím nemán


avatar-default

Michal R.
03. června 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • dobře se vybírá
  • komunikace snimi super
  • dobrý obchod


eafc62df8fe15da1e6b2e41116c280d8-68842

Iveta T.
30. května 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • ceny, rychlost vyřízení objednávky, ceny poštovného

Velmi dobré ceny a přehledné webové stránky. Super je výše poštovného. Bleskové vyřízení objednávky.


avatar-default

Jiřina F.
22. května 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Byla jsem spokojená
  • Nemám žádné špatné zkušenosti

Bohužel Lekarna.cz, už není v seznamu obchodů, takže tam už nelze objednávat přes Refundo. Ale já tam sem tam objednávám, ale přešla jsem na Pilulka.cz


avatar-default

Lucie Ž.
14. března 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • ceny


d14d3ac5981e4e88668fbafe2dbd7af9

Pavla Z.
06. března 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Velký výběr
  • Žádné

Rychlé vyřízení objednávky!


avatar-default

Ladislava F.
30. listopadu 2016

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • rychlost, cena
  • není nic


avatar-default

Jiřina F.
22. listopadu 2016

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Nejlepší lékárna
  • Nemám špatné zkušenosti

Vždy vše včas, i při malém množství velmi nízké poštovné, prostě super


eafc62df8fe15da1e6b2e41116c280d8-68842

Iveta T.
29. září 2016

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • ceny, cena dopravy, rychlost dodání

přehledný eshop, velká nabídka zboží, dobré ceny, cena dopravy jen 29 Kč, rychlost dodání


avatar-default

Jiřina F.
20. září 2016

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Vždy spokojenost
  • Nemám záporné zkušenosti

Vždy dostanu zboží, které jsem si objednala, včas a komunikace s lékárnou je vynikající


23 lidí hodnotilo obchod


700
transakcí

41 dní
průměrná doba schválení

22,67 Kč
průměrná získaná částka


Lékárna.cz

Lékárna.cz – první internetový obchod pro vaše zdraví. Více než 32 000 produktů od 2 500 výrobců s informacemi pro správný výběr.

Na Lékárna.cz nakoupíte výrobky pro zdraví i radost celé rodiny. Mají nejen léky, ale i kosmetiku, drogerii, dětské zboží nebo zdravé potraviny. Přijímají platby benefity, nabízí konzultace s lékárníkem a zaručují originální přípravky a rychlé dodání.

 

Podobné obchody


Nově v nabídce


Zobrazit všechny nové

Registrovat přes Facebook

nebo

Jak Refundo.cz funguje?