Crocs.eu
4 % cashback
Nakoupit přes Refundo

Odměnu za nákup poskytuje Refundo.cz

Crocs.eu - recenze a hodnocení

Získejte peníze za nákup.
Zaregistrujte se a dáme vám odměnu 4 % z ceny nákupu. Ušetřete s Refundo!

Máte aktivní 60% zvýhodnění: za váš nákup získáte odměnu 4 % místo standardních 2,5 %.

Více informací o Crocs.eu

  • Registrujte se a přihlaste na Refundo.cz
  • Klikněte na Nakoupit přes Refundo a nakupte na Crocs.eu jako obvykle.
  • Po nákupu za např. 1 000 Kč bez DPH vám připíšeme na účet 25 Kč.
Registrujte se a získejte 50 Kč bonus
 
Zobrazuji 1 - 19 z 19

avatar-default

Kamila N.
13. července 2018

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Vše v pořádku, rychlé dodání
  • Obchod mi nepřipsal "vratné peníze", což tady na Refundu vyřešili bleskově! Ale je třeba si dát pozor.


avatar-default

Petra H.
06. prosince 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Vše ok


avatar-default

Michal K.
17. října 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Vše v pořádku

Doporučuji, mají zboží, které u nás neseženete. Dobré je využít kupónu pro přepravu zdarma.


8db067623c220701769043e367832766-103784

Aleš H.
21. září 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Rychlost
  • Zatím nic

Vše ok


avatar-default

Jana K.
12. ledna 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Rychlost dodání
  • Kvalita zbozi

Jsem vzdy spokojená, dodání je rychle a botky super


avatar-default

Renata K.
06. února 2016

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Spolehlivost.
  • žádné

Doporučuji.


avatar-default

Michal K.
26. prosince 2015

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Rychlé dodání i připsání odměny

Doporučuji všem, ceny lepší než u nás v obchodech


48a2ae1df335b376afedfc007ee8bb38-674

Kateřina B.
10. prosince 2015

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • dobrá cena, rychlé dodání
  • nemám

Byl to první nákup, zboží dorazilo velmi rychle a za super cenu. Doporučuji


9fd35536323d83a87ff7d86a206b02f7-2128

Lenka R.
18. listopadu 2015

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • spolehlivý obchod
  • nic

rychlé,spolehlivé dodání,originály crocs za super ceny


f8e44136a9761a18b932b63823efb8f8-6712

Šárka M.
12. září 2015

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Super, obchod rychle doručení a příznivá cena za poštovné z ciziny.
  • nic

Dodávka i zboží super.


avatar-default

Alena N.
19. srpna 2015

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • rychlost dodání, kvalita zboží
  • žádné

Doporučuji, crocsy nakupuji jedině tady.....


avatar-default

Dita D.
28. července 2015

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Rychlé dodání, bezchybné zboží
  • Nemám

Nakupuji opakovaně a vždy bez problémů.


avatar-default

Šárka P.
25. června 2015

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • kvalitní obuv za dobré peníze
  • žádné

pro ty co neumí anglicky trošku obtížnější nákup


avatar-default

Marcela Š.
13. května 2015

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Super boty
  • Žádné


d9fcc66bd05fb1cdb3e421556ca53b16-17491

Veronika G.
03. ledna 2015

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Skvělá a pohodlná obuv
  • ŽÁDNÉ

Kvalitní obuv


efe582f9fc97149729e042389605fdb5-963

Eva N.
13. prosince 2014

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • nákup bez problému
  • nic

Vše v pořádku


avatar-default

Ivana U.
09. prosince 2014

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • rychlost, kvalit výborná, spokojenost s dodáním
  • žádné


avatar-default

Lenka R.
11. září 2014

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Vše jak má být
  • žádné

Zboží přichází ze zahraničí a dorazí často rychleji než z CŘ. Vždy dobře zabaleno a vše přesně podle popisu.


avatar-default

.
22. srpna 2014

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Super obchod !
  • Zadne


19 lidí hodnotilo obchod


1200
transakcí

22 dní
průměrná doba schválení

77,35 Kč
průměrná získaná částka


Crocs.eu

Boty Crocs jsou velmi lehká zdravotní a odolná obuv, která je vhodná pro volný čas, do školy, do práce i jako domácí obuv.

Boty, boty, botičky. Internetová stránka Crocs.eu vám nabízí ty nejlepší módní boty, které můžete online získat. Dnes již klasicky známé gumové boty s dírami jsou nejlepším pomocníkem v létě, na zahradě, u moře, ale i na domácí nošení. Móda však ovlivňuje i tyto kousky, a tak je možné najít různé barvy, motivy, ale i zimní provedení s kožíškem. Nejenom tyto krasavce tato stránka nabízí.

Kozačky, lodičky, tenisky, mokasíny, sandály, ale i gumovky, to je výčet těch nejzajímavějších rubrik stránky Crocs.eu. Bohužel jednu nevýhodu tato stránka má, v současné době neumožňuje dopravu zdarma. Ale díky rychlému dodání 4-5 dní není 150Kč za dopravu tak moc. Pokud si objednáte více věcí najednou, doprava se rozloží, a vy tak více ušetříte. Velikost bot odpovídá evropskému číslování, na které jsme zvyklí. Jestliže nebudete se zakoupenými botami spokojeni, můžete je do 90 dnů vrátit. Zda vám reklamaci uznají, je však otázka. Firma se však snaží vyjít vstříc každému a odpovídá na vaše dotazy během krátké chvíle.

Podobné obchody


Nově v nabídce


Zobrazit všechny nové

Registrovat přes Facebook

nebo

Jak Refundo.cz funguje?