BonPrix.cz
4,5 % cashback
Nakoupit přes Refundo

Odměnu za nákup poskytuje Refundo.cz

BonPrix.cz - recenze a hodnocení

Získejte peníze za nákup.
Zaregistrujte se a dáme vám odměnu 4,5 % z ceny nákupu. Ušetřete s Refundo!

  • Registrujte se a přihlaste na Refundo.cz
  • Klikněte na Nakoupit přes Refundo a nakupte na BonPrix.cz jako obvykle.
  • Po nákupu za např. 1 000 Kč bez DPH vám připíšeme na účet 45 Kč.
Registrujte se a získejte 50 Kč bonus
 
Zobrazuji 1 - 20 z 85

avatar-default

klára š.
18. květen 2020

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • v poslední době rychlé dodání
  • slevové akce


62eb0a8eb4f4936e344ea54989cd3be8-160437

Kamila D.
8. květen 2020

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • velky vyber zbozi, nizke ceny
  • zaslana jina velikost, nez byla objednana


avatar-default

Dana M.
9. duben 2020

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • V posledních letech dobrá kvalita, rychlé dodání, nemám si na co stěžovat.
  • nemám žádné


f66d53439cdc44fc1a5199acdeb2b3c6-84237

Denisa N.
20. únor 2020

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • velké velikosti, fajn ceny, fajn materialý

jsem velice spokojená hlavně ze spodním prádlem.


avatar-default

klára š.
11. únor 2020

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • nakupuji zde pravidelně
  • nákup dle obrázku - je třeba číst recenze


avatar-default

Dana M.
4. leden 2020

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • můj nejoblíbenější eshop s oblečením
  • žádné nemám


avatar-default

klára š.
10. listopad 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • rozumné ceny
  • zlepšila se dostpunost zboží neplati pro výprodej....
  • zavedli opět poštovné po tom co ho zrušili


avatar-default

Andrea B.
10. září 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Spokojenost. Dobrá komunikace s obchodem. Za vrácené zboží obchod vrátil peníze obratem.
  • Nic


avatar-default

Jiřina F.
1. září 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • S tímto obchodem jsem velmi spokojená
  • Nemám žádné připomínky, možná jen to, že dlohou trvá doručení

S tímto obchodem jsem velmi spokojená, objednávám skoro všechno co mám na sebe. Zboží je celkem kvalitní a levné. Už vím jaké číslo si mám objednat a tak mně vždy vše sedí


avatar-default

Dana M.
18. červenec 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Spokojenost, oproti dřívějšku mi prijde, ze i kvalita je lepsi.
  • Nemam zadne negativní zkušenosti


avatar-default

klára š.
2. květen 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • konečně zavedli od určité částky bez poštovného
  • dodání se zrychlilo
  • zboží je často vyprodáno


avatar-default

Alena B.
23. duben 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Kvalita zboží přiměřená ceně
  • žádné


avatar-default

Pepa B.
11. duben 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Vše je ok
  • žádné


avatar-default

Jiřina F.
27. únor 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Nakupuji zde pravidelně
  • Nemám nic špatného

Nakupuji zde pravidelně, oblečení, různé doplňky do kuchyně. Nakupuji zde ráda


avatar-default

klára š.
1. únor 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • slevové akce na poštovné
  • často vyprodané zboží

Až na akce započítávají vždy celkem vysoké poštovné nezávisle na výši objednávky...


avatar-default

Dagmar C.
15. září 2018

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Široká nabídka zboží. Hodně velikostí a barevných provedení.
  • Žádné

Široká nabídka zboží. Vše i ve větších velikostech. Velký výběr barev. Rychlé dodání. Dobre ceny.


avatar-default

Jiřina F.
12. září 2018

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Mám dobré zkušenosti
  • Nic špatného

S tímto obchodem mám velmi dobré zkušenosti. Objednávám si tu prakticky vše na oblečení a někdy i někomu z rodiny


avatar-default

Lucie K.
13. červenec 2018

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Zajímavé kousky, dobré ceny a hodnocení a recenze nakupujících u každého zboží mi pomáhá při výběru a nákupu
  • Delší dodací lhůta

Vyhovuje mi, že si oblečení objednám, vyzkouším doma a popř. pošlu zpět - vše od stolu. S dětma totiž při nakupování v obchodě nemám stejně šanci oblečení vyzkoušet na místě.


avatar-default

Dana M.
27. červen 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • vyuzivam velmi rada, vetsinou jde o pekne obleceni
  • obcas nesedi velikosti, a casto byva ve vetsine velikosti vyprodáno


avatar-default

Marie V.
2. červen 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Doporučuji,zatím vše v pořádku


85 lidí hodnotilo obchod


2300
transakcí

31 dní
průměrná doba schválení

55,99 Kč
průměrná získaná částka


BonPrix.cz

BonPrix.cz – Zásilkový obchodní dům Bonprix.cz patřící do největšího koncernu tohoto typu na světě – OTTO Versand v Hamburku. Vybírejte z nabídky módního oblečení pro ženy, muže i děti. Využite také mimořádných slev a výprodejů, které Bonprix nabízí

Podobné obchody


Nově v nabídce


Zobrazit všechny nové

Registrovat přes Facebook

nebo

Jak Refundo.cz funguje?