BonPrix.cz
4,5 % cashback
Nakoupit přes Refundo

Odměnu za nákup poskytuje Refundo.cz

BonPrix.cz - recenze a hodnocení

Získejte peníze za nákup.
Zaregistrujte se a dáme vám odměnu 4,5 % z ceny nákupu. Ušetřete s Refundo!

  • Registrujte se a přihlaste na Refundo.cz
  • Klikněte na Nakoupit přes Refundo a nakupte na BonPrix.cz jako obvykle.
  • Po nákupu za např. 1 000 Kč bez DPH vám připíšeme na účet 45 Kč.
Registrujte se a získejte 50 Kč bonus
 
Zobrazuji 1 - 20 z 72

avatar-default

Jiřina F.
27. února 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Nakupuji zde pravidelně
  • Nemám nic špatného

Nakupuji zde pravidelně, oblečení, různé doplňky do kuchyně. Nakupuji zde ráda


avatar-default

klára š.
01. února 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • slevové akce na poštovné
  • často vyprodané zboží

Až na akce započítávají vždy celkem vysoké poštovné nezávisle na výši objednávky...


avatar-default

Dagmar C.
15. září 2018

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Široká nabídka zboží. Hodně velikostí a barevných provedení.
  • Žádné

Široká nabídka zboží. Vše i ve větších velikostech. Velký výběr barev. Rychlé dodání. Dobre ceny.


avatar-default

Jiřina F.
12. září 2018

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Mám dobré zkušenosti
  • Nic špatného

S tímto obchodem mám velmi dobré zkušenosti. Objednávám si tu prakticky vše na oblečení a někdy i někomu z rodiny


avatar-default

Lucie K.
13. července 2018

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Zajímavé kousky, dobré ceny a hodnocení a recenze nakupujících u každého zboží mi pomáhá při výběru a nákupu
  • Delší dodací lhůta

Vyhovuje mi, že si oblečení objednám, vyzkouším doma a popř. pošlu zpět - vše od stolu. S dětma totiž při nakupování v obchodě nemám stejně šanci oblečení vyzkoušet na místě.


avatar-default

Dana M.
27. června 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • vyuzivam velmi rada, vetsinou jde o pekne obleceni
  • obcas nesedi velikosti, a casto byva ve vetsine velikosti vyprodáno


avatar-default

Marie V.
02. června 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Doporučuji,zatím vše v pořádku


avatar-default

Jiřina F.
20. dubna 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Výborný portál
  • Nemám špatné zkušenosti

Nakupuji převážně na BonPrix.cz a to jak sobě, tak i synovi a někdy i dceři. Jsem spokojená. Velmi krátká dodací doba, výborná komunikace


avatar-default

Dáša V.
07. dubna 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Vynikající obchod.


avatar-default

Filip P.
28. prosince 2016

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • celkem kvalitní zboží

Na bonprixu objednávám pro svoji babičku, mají tam spousta oblečení, na obrázcích samozřejmě vypadá lépe, než ve skutečnosti.


avatar-default

Dana M.
10. listopadu 2016

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • velky vyber obleceni, i ve vetsich velikostech
  • obcas delsi dodaci lhuta, nektere zboží krasne vyfocene, ale ve skutecnosti hadr (ale v tomhle se da orientovat podle hodnoceni zakazniku)


avatar-default

Ladislava F.
26. října 2016

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • stále lepší zboží
  • není problém s vrácením
  • žádné


avatar-default

Jiřina F.
11. října 2016

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • S BonPrix jsem moc spokojená
  • Nemám žádné špatné zkušenosti

Skoro všechno oblečení mám z BonPrix. Jsem spokojená jak s kvalitou, tak s cenou.


avatar-default

Pavel P.
03. října 2016

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • ceny, množství,způsoby vyzvednutí
  • delší čekací doby, nesedí velikosti


avatar-default

Dana M.
05. září 2016

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • nesnasim behani po obchodech, takze nakupovani u bonprix je pro mne skvela volba
  • nemam zadne spatne zkušenost, snad jen ze vyjimecne mi prislo uplne jine zbozi, nez bylo objednano


b5962760e1bf56f85a0f30d9e00e98ae-41741

Veronika F.
13. srpna 2016

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Vše na jedničku....
  • Žádné nejsou.

Objednávám zde pravidelně a jsem moc spokojená.


avatar-default

Jiřina F.
10. srpna 2016

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Spokojenost
  • Nemám žádné záporné zkušenosti

Vždy dostanu to, co si objednám. Když mně náhodou oděv nesedí vrátím a vymění mně bez připomínek. Komunikace rychlá a velmi slušná


avatar-default

Marta K.
04. srpna 2016

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Velmi se zlepšila dodací lhůta, již se nečeká i měsíc na dodání zboží.
  • Obchod je přehledný, mají stále novou nabídku zboží.
  • Chybějící velikosti oblíbeného zboží.

Obchod doporučuji, i přes to, že někdy se jejich stránky zasekávají a jdou pomalu, ale výběr zboží je velký a často obnovující.


avatar-default

Pavel P.
11. července 2016

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • výdejní místo, škála velikostí, slušná kvalita,
  • někdy velikost neodpovídá skutečnosti a to stejné střih a barva, delší dodací lhůta


avatar-default

Dana M.
29. června 2016

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Velka spokojenost, v klidu domova vyberu a kdyz se mi neco nelíbí, nikdy nebyl s vracenim sebemensi problem.
  • nemam zadne


72 lidí hodnotilo obchod


2000
transakcí

25 dní
průměrná doba schválení

54,53 Kč
průměrná získaná částka


BonPrix.cz

BonPrix.cz – Zásilkový obchodní dům Bonprix.cz patřící do největšího koncernu tohoto typu na světě – OTTO Versand v Hamburku. Vybírejte z nabídky módního oblečení pro ženy, muže i děti. Využite také mimořádných slev a výprodejů, které Bonprix nabízí

Podobné obchody


Nově v nabídce


Zobrazit všechny nové

Registrovat přes Facebook

nebo

Jak Refundo.cz funguje?