Bata.cz - recenze a hodnocení

V obchodě již není nabízen cashback

 
Zobrazuji 1 - 20 z 39

avatar-default

Pepa B.
9. červen 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • rád zde nakupuji
  • nemám


avatar-default

Alena B.
4. duben 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Jsem zde spokojena
  • nemám


avatar-default

.
24. leden 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Zboží bylo v pořádku a včas doručeno.
  • -


avatar-default

Alena B.
3. leden 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Vše je super
  • ádné


avatar-default

Pepa B.
12. listopad 2018

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Super
  • nic


avatar-default

Alena B.
14. červenec 2018

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Ráda zde nakupuji
  • pouze to že přijali objednávku a po týdnu mi sdělili, že daná obuv není na skladě


avatar-default

Alena B.
12. duben 2018

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Super
  • 6ádné

Super


avatar-default

.
7. březen 2018

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Velký výběr
  • Slevové akce
  • Možnost vrácení na prodejnách
  • Nic


avatar-default

Jiřina F.
6. červen 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Mám velmi dobré zkušenosti
  • Nemám žádné špatné zkušenosti

Ráda nakupuji na internetu a pokud mně boty nepasují, mám možnost je vyměnit přímo na prodejně. Na internetu je větší výběr. Navíc poštovné je zdarma


avatar-default

Zdeněk K.
22. březen 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Rychlé dodání, kvalitní zboží.
  • Nic

OK


d14d3ac5981e4e88668fbafe2dbd7af9

Pavla Z.
6. březen 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Rychlé zaslání zboží
  • Žádné

Možnost osobního odběru a vyzkoušení zboží!


avatar-default

Tomáš P.
5. leden 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • spolehlivost a rychlost, velky vyber zbozi

vyborny eshop s obuvi, vzdy najdu svoji velikost.


avatar-default

Jiřina F.
5. prosinec 2016

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Je to dobrý obchod
  • Nic

Dobrý obchod a když se zboží vrací, mohu vrátit na prodejně. Nemusím platit poštovné za vrácení. Vždy si vybírám obchody, kdybych náhodou vracela zboží, abych nemusela platit poštovné


avatar-default

Marta K.
17. říjen 2016

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Časté slevy, bohatý výběr obuvi, většinou kvalitní, rychlé dodání.
  • Pomalý web, nepřehledný, nelze udělat výběr zboží.

Obchod doporučuji.


avatar-default

Jiřina F.
5. říjen 2016

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Mám dobré zkušenosti
  • Nemám nic, co bych vytkla

Baťa plní své objednávky velice rychle a navíc , pokud boty nesedí mohu je vrátit v kterékoliv prodejně. Komunikace velmi dobrá


avatar-default

Pavel P.
3. říjen 2016

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • rychlé dodání, velký výběr
  • nemám


avatar-default

Pavel P.
11. červenec 2016

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • sortiment, prodejny, věrnostní program, kvalita, vrácení na prodejně
  • žádné


avatar-default

Tomáš P.
26. červen 2016

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Rychlost, spolehlivost.


avatar-default

Jiřina F.
14. červen 2016

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Moc spokojená
  • Nemám špatné zkušenosti

Vybrala jsem si boty Gabor, přišly do dvou dnů od objednání, super. Rychlý jednání, vše bez problémů.


avatar-default

Marta K.
4. květen 2016

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Kvalitní obuv pro všechny kategorie, i když už jsem dvakrát musela reklamovat kvůli vadě materiálu
  • Vyšší ceny.
  • Obchod je sice celkem přehledný, ale stránky se sekají, vše se dlouho načítá .

Obchod doporučuji, rychle komunikují, zboží zasílají hned, když mají obuv na skladě.


39 lidí hodnotilo obchod


700
transakcí

40,06 Kč
průměrná získaná částka


Bata.cz

Společnost Baťa je největším prodejcem obuvi v ČR, její síť tvoří 71 prodejen. Boty od Bati jsou dostupné i online!

Netřeba více představovat velice známý český obchod s obuví, který má už desetiletí svoje osobní kouzlo a dostane každého, kdo jednou vstoupí do jeho nabídky. Určitě už jste někdy navštívili kamennou prodejnu, ale to, co naleznete na internetových stránkách této firmy, vás nadchne. Akce, slevy, výprodeje a hlavně zajímavé nabídky vás velice překvapí. Již od 499 Kč doprava zdarma, a jestliže se vám zboží nebude líbit, můžete jej do 30 dní vrátit a pozor, možné také vrátit do kamenné pobočky a třeba vyměnit velikost. Sbírejte body za nákupy a získejte zajímavé dárky a slevy na vybrané zboží. Celoroční nákup u Bati se vyplatí. Neváhejte a objednávejte v pohodlí vašeho domova. Velikosti bot jsou stejné jako v obchodě, nemusíte se tedy bát, že by vám váš koupený kousek neseděl. Kozačky, lodičky, kotníčkové boty, pro pány, dámy i děti, sportovní, elegantní, extravagantní, to všechno a ještě mnohem víc naleznete v pestré nabídce bot na Bata.cz. E-shop Baťa je otevřený 24 hodin denně.

Podobné obchody


Nově v nabídce


Zobrazit všechny nové

Registrovat přes Facebook

nebo

Jak Refundo.cz funguje?