Astratex.cz
až 3,5 % cashback
Nakoupit přes Refundo

Odměnu za nákup poskytuje Refundo.cz

Astratex.cz - recenze a hodnocení

Získejte peníze za nákup.
Zaregistrujte se a dáme vám odměnu 3,5 % z ceny nákupu. Ušetřete s Refundo!

  • Registrujte se a přihlaste na Refundo.cz
  • Klikněte na Nakoupit přes Refundo a nakupte na Astratex.cz jako obvykle.
  • Po nákupu za např. 1 000 Kč bez DPH vám připíšeme na účet až 35 Kč.
Registrujte se a získejte 50 Kč bonus
 
Zobrazuji 1 - 20 z 51

avatar-default

Lucie Z.
3. únor 2020

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Velký výběr spodního prádla a plavek
  • Možnost vyzkoušení na pobočkách
  • Rychlá výměna zcela zdarma
  • žádné nemám

Nakupuji pravidelně, jak pro sebe, tak i pro rodinu. Většinou vše sedí, a když už jsem musela něco vrátit (měnit), vždy bylo rychle vyřízeno k mé spokojenosti. Velmi často má Astratex velké slevy a akce. A ani cashback není k zahození, i když 7,5% bývalo lepších ;-)


avatar-default

Luboš J.
20. listopad 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Velký výběr, rychlé zaslání

Doporučuji všem - rychlé zaslání, velký výběr.


avatar-default

Pavel K.
18. listopad 2019

Hodnocení:

  • Kromě Cashback funguje vše jak má
  • "Ne"Proplácí cashback jak se jim chce.

Objednáte zboží, některé si necháte, některé vrátíte a na Cashback můžete zapomenout.


avatar-default

Pepa B.
11. srpen 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Vše je OK, ale velikosti úplně neodpovídají,vrácení peněz za zboží je velice rychlé
  • nemám


avatar-default

Pavel K.
30. červenec 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Stále široká nabídka
  • žádné

Vrácení zboží zdarma, v pohodě vyzkoušíte a nevyhovující vrátíte.


avatar-default

Marie K.
10. červenec 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Možnost vrácení bez nutnosti platit poštovné

Pokud Vás nebaví chodit po obchodech a zkoušet spodní prádlo v kabinkách, je Astratex to nejlepší řešení. Vše z pohodlí domova. Co se Vám nelíbí nebo nesedí klidně vrátíte.


avatar-default

Pavel K.
29. duben 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Vrácení zboží zdarma
  • Žádné

Nemusíte platit poštovné, když vracíte zboží zpět


avatar-default

Luboš J.
23. duben 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • velký výběr
  • nejsou

Velký výběr, kvalitní zboží, rychlé zaslání, doporučuji všem.


avatar-default

Pavel K.
28. leden 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • výborná komunikace s call centrem, když uděláte chybu v objednávce
  • Ať už objednávám přes refundo, u-šetřete nebo lyoness tak dělají ofrky s cashbackem

Poprvé se mi stalo, že objednaná velikost nesouhlasila s velikostí dodaného zboží. Na krabičce bylo M , ale uvnitř byla halenka XXL. Jinak vše v pořádku.


7c3de9b049e936f00a70a765749d4506-113804

Jarek H.
20. květen 2018

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Nejlepsi eshop na spodni.prádlo
  • nic mne nenapada

Ok


avatar-default

Dagmar C.
8. květen 2018

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Prehledna internetova stranka, cena odpovida kvalite
  • Zadne

Objednala jsem si krasne pyzamo, zbozi vypada presne jako na obrazku. Dodani bylo rychle. Nakupuji zde opakovane a vzdy jsem velmi spokojena.


avatar-default

Iveta M.
26. únor 2018

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • velký výběr
  • výměna (vrácení) zboží zdarma


avatar-default

Jitka S.
24. listopad 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • velký výběr


avatar-default

Iveta M.
27. srpen 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • možnost vyzkoušet a nepadnoucí zaslat zdarma zpět


avatar-default

Zdeňka L.
5. červenec 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • vítám vrácení nehodícího se zboží zdarma


avatar-default

Lucie Ž.
15. červen 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • výběr
  • ceny

V tomto obchodě používají nejpevnější materiály, s jakými jsem se kdy setkala, doporučuji.


avatar-default

Jiřina F.
8. červen 2017

Hodnocení:

  • celkem dobré
  • Nebyl mně zodpovězen dotaz

Jednou jsem si tu koupila a chtěla jsem podprsenku na kterou jsem se ptala, jestli mě mohou upozornit až bude, ale odpovědi jsem se nedočkala


avatar-default

Jana S.
2. květen 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Rychle zaslané zboží, akce na dopravu zdarma, slevy, možnost platit kartou online, výměna velikosti zdarma

Několik provedených obchůdků a vždy bez problému. Zboží sedí.


avatar-default

Dáša V.
7. duben 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Super obchod


avatar-default

Libor L.
21. březen 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • vše jak má být
  • nemám

kvalita za odpovídající ceny a rychlost dodání, možnost výměny


51 lidí hodnotilo obchod


1200
transakcí

61 dní
průměrná doba schválení

80,08 Kč
průměrná získaná částka


Astratex.cz

ASTRATEX.cz – je největší prodejce spodního prádla a plavek na českém internetu. Nově nabízí i bytový textil a doplňky.

Veškeré zboží je skladem, úspěšně je tedy vyřízeno 100% objednávek a nedochází k rušení objednávek ze strany obchodu. Astratex nabízí podprsenky pro každou ženu.

Máme dobrou zprávu pro všechny ženy a muže, kteří mají rádi luxusní spodní prádlo. Internetový obchod Astratex.cz tento druh zboží nabízí. Krajky, tanga, korzety, sexy kostýmky, bavlna, to všechno a ještě mnohem více, naleznete právě zde. Astratex.cz jde ale ještě dál a kromě tohoto přepychového spodního prádla nabízí také klasické oblečení a hlavně plavky. Kvalita zboží je zachována, nemějte strach z koupě oděvů. Velikosti zboží odpovídají standardním tabulkám, které známe z kamenných obchodů. Nebojte se, tento obchod je opravdu prověřený.

Pokud si zboží objednáte přes PPL službu, svůj vysněný kousek budete mít doma do druhého pracovního dne od objednání. Objednala jste si špatnou velikosti? Nezoufejte, jednoduchý formulář, který vyplníte přímo na adrese obchodu, vám pomůže.

Podobné obchody


Nově v nabídce


Zobrazit všechny nové

Registrovat přes Facebook

nebo

Jak Refundo.cz funguje?