AliExpress.com
až 5 % cashback
Nakoupit přes Refundo

Odměnu za nákup poskytuje Refundo.cz

AliExpress.com - recenze a hodnocení

Získejte peníze za nákup.
Zaregistrujte se a dáme vám odměnu 5 % z ceny nákupu. Ušetřete s Refundo!

  • Registrujte se a přihlaste na Refundo.cz
  • Klikněte na Nakoupit přes Refundo a nakupte na AliExpress.com jako obvykle.
  • Po nákupu za např. 1 000 Kč bez DPH vám připíšeme na účet až 50 Kč.
Registrujte se a získejte 50 Kč bonus
 
Zobrazuji 1 - 20 z 487

18d43f52aeaa7bfd39ca2ea7f8bc2fa6-6736

Tereza O.
27. červenec 2020

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • spokojenost s přehledem a komunikací
  • nespokojenost s dobou dodání, čím dál tím delší doba


avatar-default

Luboš J.
22. červen 2020

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • velký výběr, levní poštovné

Doporučuji, široký sortiment a levné poštovné.


avatar-default

Filip P.
20. květen 2020

Hodnocení:

  • Velký výběr
  • V poslední době velká ztráta kvality a rychlosti dodání

V poslední době je velké zhoršení i v komunikaci s aliexpressem jako takovým, už asi nebudu nic kupovat.


avatar-default

Serhii Y.
19. květen 2020

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • The shop good protect customer position regarding shipment and product quality
  • A shipment usually takes 14-45 days

I love this shop, the prices and assortment is outstanding.
If you will have any issues with quality or lost package the shop is always on your side and you will get a full refund.


avatar-default

Vladimír O.
18. květen 2020

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Vše v pořádku
  • Nemám žádné


avatar-default

klára š.
7. květen 2020

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • cena
  • nabídka zboží dle předchozího hledání
  • rychlé řešení reklamací
  • nědy obtížné najít zboží


avatar-default

Luboš P.
1. květen 2020

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • je to prostě Čína
  • je to prostě Čína

Vzhledem k covid krizi šlo zboží opravdu extrémě dlouho. Nakonec ale dorazilo.


avatar-default

.
16. duben 2020

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Pěkné zboží, vše mi vždy dorazilo.
  • Nemám


f66d53439cdc44fc1a5199acdeb2b3c6-84237

Denisa N.
7. duben 2020

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • dobre ceny
  • ne vzdy je kvalita jakou ocekavae

najdee zda teer vse za dobre ceny ale bohuzel ne vzdy kvalita odpovida


avatar-default

Ilona D.
30. březen 2020

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Velmi široký výběr zboží
  • Žádné

Člověk musí počítat s delší lhůtou dodání, ale jinak je zde možno koupit snad prakticky úplně všechno :-)


avatar-default

Lucie B.
29. březen 2020

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Levné ceny
  • Velká nabídka


9f0cb47e02787a17bcfc543f54a6c35f-133881

Maryna V.
24. březen 2020

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Kvakita, cena.
  • Nic

Přišlo vše v pořádku. Vím že viróza přišla z Číny ale zasilek se nebojím.
Ráda nakupuji na Aliexpress kvalita, cena, super!


avatar-default

Luboš J.
19. březen 2020

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • velký výběr, levné poštovné
  • delší doba dodání

Široký sortiment zboží s levným poštovným. Doporučuji všem.


avatar-default

Renáta K.
21. únor 2020

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • levné hezké zboží


avatar-default

klára š.
6. únor 2020

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • cena
  • celkem výběr
  • často obtížné hledání

člověk nemůže čekat kvalitu, ale někdy je příjemně překvapen.Asi bych si netroufla kupovat něco drahého.


avatar-default

Luboš P.
25. leden 2020

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • cena

Zboží dorazilo poměrně rychle. Ale je to proste čína a je to znát. Nicméně žádná katastrofa.


avatar-default

Vladimír O.
21. leden 2020

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Vše OK
  • Nejsou


avatar-default

Luboš J.
18. prosinec 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • velký výběr, poštovné zdarma

Doporučuji všem zákazníkům.


avatar-default

Lucie B.
13. prosinec 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Velký výběr

Hodně muziky za málo peněz


avatar-default

Hana D.
29. listopad 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Pohodlný nakup
  • Špatně sedí prkénko na WC které jsem koupila


487 lidí hodnotilo obchod


100000
transakcí

53 dní
průměrná doba schválení

4,83 Kč
průměrná získaná částka


AliExpress.com

AliExpress.com přináší kvalitní výrobky za velkoobchodní ceny. Objednejte si zboží přímo od výrobců. Ve většině případů doprava ZDARMA.

Aliexpress.com – zaručeně kvalitní sortiment nejrůznějšího zboží za velkoobchodní ceny, od elektroniky přes oblečení, jak pánské, dámské, tak i něco pro vaše ratolesti. Pokud hledáte dárek pro vaše nejbližší či vaši drahou polovičku, jistě nebudete zklamáni.

Podobné obchody


Nově v nabídce


Zobrazit všechny nové

Registrovat přes Facebook

nebo

Jak Refundo.cz funguje?