AliExpress.com

AliExpress.com - recenze a hodnocení

1,87 % - 5 %cashback

Získejte peníze za nákup.
Zaregistrujte se a dáme vám odměnu 5 % z ceny nákupu. Ušetřete s Refundo!

Jít na AliExpress.com Odměnu za nákup poskytuje Refundo.cz

Průměrná získaná částka:

4,76 Kč

Příklad získání peněz za nákup na AliExpress.com

Jak Refundo.cz funguje?

Přidat recenzi Recenze AliExpress.com od našich uživatelů

 
Zobrazuji 1 - 20 z 370

avatar-default

klára š.
19. října 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • velký výběr od mnoha prodejců
  • cena
  • kvalita někdy odpovídá ceně
  • někdy dlouhé dodací lhůty


avatar-default

Michal K.
17. října 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Vždy vše dorazilo

Nikdy problémy nebyly a to jsem zde nakupoval minimálně 30x


avatar-default

Jan K.
14. října 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Široká nabídka
  • Nízké ceny
  • Dodání někdy za 3 týdny a jindy až za 8, dosti nevyzpitatelné
  • Najít někdy znovu produkt, který jsem si vybral, je dost složité, i když zadám do vyhledávání přesně popisek produktu


a4f14d78027826caabb69e969401a3a4-86709

Enda E.
04. října 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • levne, hodně druhů
  • občas přijde něco špatně,ale vždy vratili penize

nakupuji tam velmi často, vždy i v ramci reklamace vyšli vstříc, důležité číst feedbacky a popisky/ aby se človek nepomilil fotografiía v realu nekupoval neco jineho


avatar-default

Evča D.
20. září 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Levne
  • Spatna kvalita


avatar-default

Hanka F.
16. září 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Skvělé zboží za skvělé ceny.
  • Občas je zboží a kvalita jiná , než vypadá na obrázku.

Nakupování zde je návykové.


d14d3ac5981e4e88668fbafe2dbd7af9

Pavla Z.
14. září 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Velký výběr, nízké ceny
  • Žádné

Někdy trošku delší dodací lhůta, ale s tím se musí počítat:)


avatar-default

Milena H.
13. září 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • levné zboží, velký výběr
  • delší dodací doba, horší kvalita občas

celkově jsem spokojena, nakupuju na ali už hodně dlouho, spory otevírám jen v nejnutnějších případech, ali vždy vyřeší rychle. hodně zboží za dobré ceny i když občas horší kvality, s tím je nutno počítat


avatar-default

Luboš P.
01. září 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • prostě aliepress
  • prostě aliepress

Obědnat a čekat. Zboží jednou příjde. Za tu cenu to ale stojí.


avatar-default

Věra S.
30. srpna 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • velký výběr zboží, za velmmi nízké ceny a ještě dostanu zpět nějakou kačku za nákup od Refundo.cz
  • čekací doba na balíček

Na Aliexpress.com nakupuji velmi často. Jednou jsem s nimi řešila dokonce i reklamaci za nedoručení zásilky a i to dopadlo velmi výborně (na rozdíl od některých českých prodejců). Vřele doporučuji


avatar-default

Toma K.
30. srpna 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • věci za dobrou cenu
  • občas neodpovidá obrázek a kvalitu

Vrátí se peníze, supr ceny. Občás věci neodpovidá obrázek a kvalitu


avatar-default

Iveta M.
27. srpna 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • ceny
  • dodací lhůta, někdy kvalita


341469bb05e2103a1e2ce55bd12e0aa6-88766

Jiří G.
24. srpna 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Nizké ceny
  • Horší reklamace


90c5b3aeaf8cc7e3a2d1143d2f1ad362-77395

Nikola S.
13. srpna 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • rychlost, kvalita

Maximální spokojenost.


avatar-default

.
13. července 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Dobrý obchod
  • Občas delší dodací lhůta

Dobrá komunikace se zákaznickým centrem.


avatar-default

Zdeňka L.
05. července 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • velký výběr, ceny
  • často nízká kvalita


f600db2c9372a9808d94b852c576a3b6-98053

Zuzana K.
29. června 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Zboží vždy dorazilo, pokud byl problém, s obchodnkem se šlo domluvit, pokud víte, co chcete, snadná orientace
  • někdy se nevyplácí brát nejlevnější nabídku, kvalita pak podle toho vypadá

Jako velké pozitivum vidím možnost shlédnutí recenzí a recenze s obrázky. Už mi to zachránilo dost peněz. :)
Navíc zde seženete úplně vše.


avatar-default

.
19. června 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Levný
  • Dlouhá dodací doba,ovšem to lze očekávat.

Spokojenost.


avatar-default

Tomáš M.
10. června 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Ve větší míře levnější zboží jak na ebay
  • Opravdu obrovská nabídka zboží
  • Velmi kladně hodnotím také případné řešení problémů s prodejci
  • Trošku delší dodací lhůta, jak třeba na ebay, ale to záleží od prodejce.

Velmi dobrý prodejní server, který nabízí spoustu zajímavého a levného zboží.


avatar-default

Kristýna V.
08. června 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Super vše


Registrovat přes Facebook

nebo

Jak Refundo.cz funguje?