7,5 % – 0 % cashback
Získat cashback

Odměnu za nákup poskytuje Refundo.cz

AliExpress.com - recenze a hodnocení

Získejte peníze za nákup.
Zaregistrujte se a dáme vám odměnu 7,5 % z ceny nákupu. Ušetřete s Refundo!

  • Registrujte se a přihlaste na Refundo.cz
  • Klikněte na Získat cashback a nakupte na AliExpress.com jako obvykle.
  • Po nákupu za např. 1 000 Kč bez DPH vám připíšeme na účet až 75 Kč.
Registrujte se a získejte 50 Kč bonus
 
1 – 20 / 503

Luboš J.
11. leden 2021

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • velký výběr, u mnoha položek poštovné zdarma

Doporučuji všem, široký sortiment, poštovné zdarma


Martin Č.
9. leden 2021

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Nabídka levného zboží, rychlé přiznání zvýhodnění
  • Dlouhá dodací lhůta

Zřejmě jako jiní jsem věřil tisku, kde bylo citováno prohlášení České pošty z první poloviny listopadu, kde se slibovalo rychlé doručení objednávek, speciálně z Aliexpressu: “Balíčky budou odeslány přes speciální celní překladiště v Belgii a dostanou se tak k zákazníkům rychleji, typicky do dvou týdnů od objednání. Při aktuální slevové akci jde o pilotní spolupráci, jejímž cílem je co nejrychlejší dodání zboží koncovým zákazníkům." Dne 17. 11. jsem objednával, zásilka dorazila po Novém roce, speciální akce se prostě nepovedla.


Denca K.
22. prosinec 2020

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Super ceny
  • Zajimave zbozi
  • Velke akce
  • Nakupy i za 0.01$ kdyz jste rychli
  • Zbozi chodi nekdy hrozne dlouho
  • Obcas zbozi vubec neprijde
  • Kdyz koupite elektroniku tezko se pak hadate o vraceni penez
  • Postovne... spatne se hleda nejlepsi cena

Nakupuju velmi casto. Ze zacatku i me cinan oskubal. Uz vim, co si muzu dovolit a co ne.


David K.
22. prosinec 2020

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Velka spokojenost s produkty
  • Nic

Jen malo kdy se mi stane ze nakoupim neco co nesplni ocekavani podle poisu zbozi


Vladimír O.
4. prosinec 2020

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Jako vždy Ok
  • Nejsou žádné


Maryna V.
29. listopad 2020

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Nejlevnější varianta
  • dlouhá doba čekání

AliExpress je prostě nejlepší  doručeno mi bylo to co jsem očekávala a za tu nejlepší cenu Děkuji


klára š.
17. listopad 2020

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • cena
  • obrovská nabídka
  • kvalita odpovídá ceně, ale často překvapí
  • dodání většinou trvá dlouho - a chyba je převážně u české pošty


Hana Š.
16. listopad 2020

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Vše dorazilo v pořádku.


Ilona D.
27. říjen 2020

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Veškeré objednané zboží dorazilo v pořádku
  • Zatím žádné

Musíte počítat s delší dodací lhůtou, pokud obchodník tuto lhůtu nedodrží, vrátí vám peníze bez jakéhokoli problému. Velmi široký sortiment, příznivé ceny.


Luboš J.
5. říjen 2020

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • velký výběr, levné poštovné

Široký sortiment, nízké poštovné. Doporučuji.


Adéla B.
11. září 2020

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Bezproblémové vrácení peněz, ceny
  • Žádné


Renáta K.
10. září 2020

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • dobré ceny

velký výběr


Vladimír O.
4. září 2020

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Jako vždy Ok
  • Nejsou žádné


Serhii Y.
1. září 2020

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Best prices
  • AliExpress always protect buyers
  • Reliability
  • Long transpiration

If you are not in a hurry you can buy there very good stuff at the best prices


Maryna V.
28. srpen 2020

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Nejlevnější varianta
  • dlouhá doba čekání

Mám přes 1000 úspěšných objednávek a nikdy žádný problém, mohu jen doporučit. :). Jedine dlouhá doba čekání.


klára š.
16. srpen 2020

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • cena
  • dodání trvá


Tereza O.
27. červenec 2020

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • spokojenost s přehledem a komunikací
  • nespokojenost s dobou dodání, čím dál tím delší doba


Luboš J.
22. červen 2020

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • velký výběr, levní poštovné

Doporučuji, široký sortiment a levné poštovné.


Filip P.
20. květen 2020

Hodnocení:

  • Velký výběr
  • V poslední době velká ztráta kvality a rychlosti dodání

V poslední době je velké zhoršení i v komunikaci s aliexpressem jako takovým, už asi nebudu nic kupovat.


Serhii Y.
19. květen 2020

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • The shop good protect customer position regarding shipment and product quality
  • A shipment usually takes 14-45 days

I love this shop, the prices and assortment is outstanding.
If you will have any issues with quality or lost package the shop is always on your side and you will get a full refund.


503 lidí hodnotilo obchod


100000
transakcí

48 dní
průměrná doba schválení

4,87 Kč
průměrná získaná částka


AliExpress.com

AliExpress.com přináší kvalitní výrobky za velkoobchodní ceny. Objednejte si zboží přímo od výrobců. Ve většině případů doprava ZDARMA.

Aliexpress.com – zaručeně kvalitní sortiment nejrůznějšího zboží za velkoobchodní ceny, od elektroniky přes oblečení, jak pánské, dámské, tak i něco pro vaše ratolesti. Pokud hledáte dárek pro vaše nejbližší či vaši drahou polovičku, jistě nebudete zklamáni.

Podobné obchody


Nově v nabídce


Zobrazit všechny nové

Registrovat přes Facebook

nebo

Jak Refundo.cz funguje?