7,5 % – 0 % cashback
Získat cashback

Odměnu za nákup poskytuje Refundo.cz

AliExpress.com - recenze a hodnocení

Získejte peníze za nákup na AliExpress.com.
Zaregistrujte se a dáme vám odměnu 7,5 % z ceny nákupu. Ušetřete s Refundo!

Jak Refundo.cz funguje?

  • Registrujte se a přihlaste na Refundo.cz
  • Klikněte na Získat cashback a nakupte na AliExpress.com jako obvykle.
  • Po nákupu za např. 1 000 Kč bez DPH vám připíšeme na účet až 75 Kč.
Registrujte se a získejte 50 Kč bonus

Přidat recenzi AliExpress.com – recenze od našich uživatelů

1 – 20 / 517

Luboš J.
19. červenec 2021
Doporučuji obchod
Hodnocení:

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace

  • velký výběr, levné poštovné

Široký sortiment, levné poštovné, doporučuji.


Maryna V.
2. červenec 2021
Doporučuji obchod
Hodnocení:

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace

  • Hezke a levné zboži
  • dlouhá doba čekání

Mam možnost nákupu zboží za atraktivní cenu přímo od výrobců z Číny. Velký počet pozitivních recenzí indikuje kredibilitu a upřímnost prodejce. Skoro i každého zboží je fotogalerie od uživatelů, co si ho koupili. Vetsinou i z fotek vidím ubohou latku, špatnou velikost atd.



Veronika J.
12. červen 2021
Doporučuji obchod
Hodnocení:

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace

  • Velký výběr
  • Nízké ceny
  • Dlouhé dodací lhůty


Lenka H.
25. květen 2021
Doporučuji obchod
Hodnocení:

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace

  • velký výběr snad skoro všeho
  • spousta věcí se dá vybrat za pěkné ceny
  • horší vyhledávání konkrétních výrobků - probírám jich obvykle spoustu, než najdu ten "správný"
  • většinou delší dodací lhůta - musí se s tím počítat

Nakupuji poměrně často, spíše menší věci, ale už mám za sebou i koupi jedné elektroniky a zatím spokojenost. Občas zboží nedorazilo, ale na to je dobrý program ochrany kupujících, takže mi vrátili peníze.


klára š.
20. květen 2021
Doporučuji obchod
Hodnocení:

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace

  • ceny a bohatá nabídka
  • kvalita často odpovídá ceně, alr občas překvapí

dodání často vázně na straně české pošty....


Martin Č.
28. duben 2021
Doporučuji obchod
Hodnocení:

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace

  • Levné zboží, dobrá kvalita, rychlé přiznání zvýhodnění
  • Dlouhá dodací lhůta

Dlouhá dodací lhůta již neplatí ve všech případech, objednané zboží je zasíláno z nejrůznějších míst ve světě, nejen z Číny (sever Evropy, státy bývalého SSSR, už i z území ČR). Objednané zboží mi zatím došlo vždy a nepoškozené.


Luboš J.
14. duben 2021
Doporučuji obchod
Hodnocení:

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace

  • velký výběr, u mnoha položek poštovné zdarma

Rychlé dodání, široký sortiment. Doporučuji!


Vladimír O.
26. březen 2021
Doporučuji obchod
Hodnocení:

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace

  • Vše OK.
  • Nejsou žádné


Ilona D.
22. březen 2021
Doporučuji obchod
Hodnocení:

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace

  • nepřeberný výběr, skvělé ceny
  • nemám

Výběr zboží je velmi rozsáhlý, komunikace dobrá. A v poslední době i velmi rychlé dodání (pokud to stíhá naše pošta)


Maryna V.
9. březen 2021
Doporučuji obchod
Hodnocení:

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace

  • Nejlevnější varianta
  • nic

Jako vždy super. Je to můj nejoblíbenější obchod. Poslední čas doručení tryva 2 týdny, doporučuji.


klára š.
19. únor 2021
Doporučuji obchod
Hodnocení:

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace

  • ceny
  • výběr
  • dodání je na dlouho - většinou kvůli čeké poště


Markéta K.
18. únor 2021
Doporučuji obchod
Hodnocení:

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace

  • Velký výběr zboží
  • Komunikace

Velký výběr zboží, nízké ceny. Na druhou stranu, dlouhá doba dodání, občas špatná komunikace s prodejcem a občas zboží nedprazí vůbec.


Michaela P.
11. únor 2021
Doporučuji obchod
Hodnocení:

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace

  • Levné zboží z Číny za pár korun
  • Delší dodací lhůta

Určitě doporučuji, nakupovat se dá podle recenzí ke každému produktu, pokud na zboží nechvátáte, vyplatí se


Karolína T.
28. leden 2021
Doporučuji obchod
Hodnocení:

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace

  • vše v pořádku


Luboš J.
11. leden 2021
Doporučuji obchod
Hodnocení:

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace

  • velký výběr, u mnoha položek poštovné zdarma

Doporučuji všem, široký sortiment, poštovné zdarma


Martin Č.
9. leden 2021
Doporučuji obchod
Hodnocení:

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace

  • Nabídka levného zboží, rychlé přiznání zvýhodnění
  • Dlouhá dodací lhůta

Zřejmě jako jiní jsem věřil tisku, kde bylo citováno prohlášení České pošty z první poloviny listopadu, kde se slibovalo rychlé doručení objednávek, speciálně z Aliexpressu: “Balíčky budou odeslány přes speciální celní překladiště v Belgii a dostanou se tak k zákazníkům rychleji, typicky do dvou týdnů od objednání. Při aktuální slevové akci jde o pilotní spolupráci, jejímž cílem je co nejrychlejší dodání zboží koncovým zákazníkům." Dne 17. 11. jsem objednával, zásilka dorazila po Novém roce, speciální akce se prostě nepovedla.


Denca K.
22. prosinec 2020
Doporučuji obchod
Hodnocení:

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace

  • Super ceny
  • Zajimave zbozi
  • Velke akce
  • Nakupy i za 0.01$ kdyz jste rychli
  • Zbozi chodi nekdy hrozne dlouho
  • Obcas zbozi vubec neprijde
  • Kdyz koupite elektroniku tezko se pak hadate o vraceni penez
  • Postovne... spatne se hleda nejlepsi cena

Nakupuju velmi casto. Ze zacatku i me cinan oskubal. Uz vim, co si muzu dovolit a co ne.


David K.
22. prosinec 2020
Doporučuji obchod
Hodnocení:

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace

  • Velka spokojenost s produkty
  • Nic

Jen malo kdy se mi stane ze nakoupim neco co nesplni ocekavani podle poisu zbozi


Vladimír O.
4. prosinec 2020
Doporučuji obchod
Hodnocení:

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace

  • Jako vždy Ok
  • Nejsou žádné


Maryna V.
29. listopad 2020
Doporučuji obchod
Hodnocení:

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace

  • Nejlevnější varianta
  • dlouhá doba čekání

AliExpress je prostě nejlepší  doručeno mi bylo to co jsem očekávala a za tu nejlepší cenu Děkuji


517 lidí hodnotilo obchod

100000
transakcí

43 dní
průměrná doba schválení

4,94 Kč
průměrná získaná částka

AliExpress.com

AliExpress.com přináší kvalitní výrobky za velkoobchodní ceny. Objednejte si zboží přímo od výrobců. Ve většině případů doprava ZDARMA.

Aliexpress.com – zaručeně kvalitní sortiment nejrůznějšího zboží za velkoobchodní ceny, od elektroniky přes oblečení, jak pánské, dámské, tak i něco pro vaše ratolesti. Pokud hledáte dárek pro vaše nejbližší či vaši drahou polovičku, jistě nebudete zklamáni.

Podobné obchody

Nově přidané obchody

Zobrazit všechny nové

Registrovat přes Facebook

nebo

Jak Refundo.cz funguje?