AliExpress.com

AliExpress.com - recenze a hodnocení

Získejte peníze za nákup na AliExpress.com.
Zaregistrujte se a dáme vám odměnu 5 % z ceny nákupu. Ušetřete s Refundo!

341 lidí hodnotilo obchod:

Průměrná získaná částka:

4,47 Kč
Jít na AliExpress.com Odměnu za nákup poskytuje Refundo.cz

Jak Refundo.cz funguje?

Příklad získání peněz za nákup na AliExpress.com

Dostupné slevové kupóny

Akční nabídka na AliExpress.com

Použito 2970x    Končí 03.04.2017 Využít akci
Přidat k oblíbeným Před nákupem si přečtěte podmínky cashback a otestujte si prosím, že má Váš prohlížeč správně nastavené cookies.

Přidat recenzi Recenze AliExpress.com od našich uživatelů

 
Zobrazuji 1 - 20 z 341

avatar-default
Zdeněk K.
22. března 2017
Doporučuji obchod

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace


  • Většinou perfektně dodané znoží. při nedodání velmi rychlé vrávení peněz.
  • nejsou

OK


avatar-default
Eva H.
21. března 2017
Doporučuji obchod

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace


  • Nízké ceny.
  • Dlouhá dodací doba a někdy i nízká kvalita.


avatar-default
Pavel V.
14. března 2017
Doporučuji obchod

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace


  • parádní vyhledávání


avatar-default
Lucie Ž.
14. března 2017
Doporučuji obchod

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace


  • VÝBĚR


avatar-default
Sylva K.
13. března 2017
Doporučuji obchod

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace


  • Dobrá, rychlá komunikace.
  • Nemám.

Na Aliexprsu nakupuji již dlouho a jsem s ním spokojena, jen pozor na velikosti, musí se měřit a spíš vzít větší, než menší.


avatar-default
Jiří Š.
11. března 2017
Doporučuji obchod

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace


  • Nízké ceny
  • Někdy delší termín dodání a horší kvalita

Každý si musí uvědomit co vlastně chce a za jakou cenu :-)


d14d3ac5981e4e88668fbafe2dbd7af9
Pavla Z.
06. března 2017
Doporučuji obchod

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace


  • Obrovský výběr různého zboží:)
  • Musí se počítat s delší dodací lhůtou.

Někdy je nízká cena na úkor kvality.


825a9868aa68894c4a1c4f86991a12de-21654
Markéta K.
15. února 2017
Doporučuji obchod

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace


  • obchodník se mou komunikoval, napsal, kdy bude odesílat, vyřešili jsme i delší čekací dobu
  • delší čekací doba, občas zboží nedorazí, řeší se vrácení peněz


avatar-default
Jana J.
24. ledna 2017
Doporučuji obchod

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace


  • Levné věci
  • Délka dodaní

Objednáváme často, mají tam super věci za pár korun


avatar-default
Luboš P.
20. ledna 2017
Doporučuji obchod

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace


  • cena, výběr

Hodnotit rychlost dodání u aliexpressu je relativní, ale spokojenost.


avatar-default
Jana K.
12. ledna 2017
Doporučuji obchod

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace


  • Nízké ceny
  • Nekvalitní zboží

Zbozi odpovida cene, dlouha doba dodani


avatar-default
Bronislava K.
11. ledna 2017
Doporučuji obchod

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace


  • Produkty kolikrát levnější než u nás a kvalita je srovnatelná.
  • Někteří prodejci mají rychlou dobu dodání, což je supr
  • Stalo se mi že jsem na produkt čekala i 3měsíce =/

Za mě Alli super, mají různé vyhcytávky.
Ten sám produkt u nás má až 300% přirážku což je zbytečné....


cbe55c12864fe896cb5a9e0afb8b568b-2613
PavlÍna V.
06. ledna 2017
Doporučuji obchod

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace


  • cena
  • výběr
  • delší doba dodání

Široká nabídka, doba dodání 10-60 dní, někdy je těžší zvolit správnou velikost a zkontrolovat kvalitu, reklamace jsme ještě neprováděli a myslím, že je to spíše nemožné. Důležité je hlídat si dobu dodání a pokud zboží nedorazí zvolit" Open Dispute" a zatím jsme vše vyřešili - buď nám vrátili peníze nebo následně došlo zboží. Obchod doporučuji.


avatar-default
Tomáš P.
05. ledna 2017
Doporučuji obchod

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace


  • levne a vse co chcete.
  • pomalejsi doprava ze zahranici

urcite doporucuji


avatar-default
Petr P.
04. ledna 2017
Doporučuji obchod

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace


  • Všechno je zatím k mé spokojenosti


5f21c7231cb3e4c063af670fcde7646b-73489
Kateřina R.
03. ledna 2017
Doporučuji obchod

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace


  • rychle dodání
  • kvalitne zboží za danou cenu
  • nic

za mě vřele doporučuji nebojte se nakupovat


avatar-default
Lukáš B.
01. ledna 2017
Doporučuji obchod

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace


  • Velký výběr, komunikace,
  • Reklamace

Na Aliexpressu nakupuji už asi 3 roky a prozatím vždy bez problémů, obchodníci se snaží vyjít vstříc. Na delší dodací lhůty si člověk musí zvyknout ;)


avatar-default
Petra P.
30. prosince 2016
Doporučuji obchod

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace


  • Ještě jsem neměla problém

vše přišlo v pořádku a funkční a za zlomek ceny


avatar-default
Monika F.
30. prosince 2016
Doporučuji obchod

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace


  • Veliký výběr, v případě že zboží neodrazí, vrácení peněz bez problémů
  • Někteří obchodníci nekomunikují, dlouhá dodací lhůta


avatar-default
Filip P.
28. prosince 2016
Doporučuji obchod

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace


  • velikost sortimentu, cena
  • dlouhá dodací doba, občas zboží nedorazí, kvalita některého zboží

Aliexpress je dobrá varianta když chcete sehnat levně doplňky do domácnosti + elektroniku, ale zároveň od toho moc neočekáváte. Zboží občas nedorazí.


Jak Refundo.cz funguje?

Registrovat přes Facebook

nebo