AliExpress.com

AliExpress.com - recenze a hodnocení

Získejte peníze za nákup na AliExpress.com.
Zaregistrujte se a dáme vám odměnu 5 % z ceny nákupu. Ušetřete s Refundo!

331 lidí hodnotilo obchod:

Průměrná získaná částka:

4,30 Kč
Jít na AliExpress.com Odměnu za nákup poskytuje Refundo.cz

Dostupné slevové kupóny

Akční nabídka na AliExpress.com

Použito 2542x    Končí 27.01.2017 Využít akci

Jak Refundo.cz funguje?

Příklad získání peněz za nákup na AliExpress.com

Přidat k oblíbeným Před nákupem si přečtěte podmínky cashback a otestujte si prosím, že má Váš prohlížeč správně nastavené cookies.

Přidat recenzi Recenze AliExpress.com od našich uživatelů

 
Zobrazuji 1 - 20 z 331

avatar-default
Jana K.
12. ledna 2017
Doporučuji obchod

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace


  • Nízké ceny
  • Nekvalitní zboží

Zbozi odpovida cene, dlouha doba dodani


avatar-default
Bronislava K.
11. ledna 2017
Doporučuji obchod

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace


  • Produkty kolikrát levnější než u nás a kvalita je srovnatelná.
  • Někteří prodejci mají rychlou dobu dodání, což je supr
  • Stalo se mi že jsem na produkt čekala i 3měsíce =/

Za mě Alli super, mají různé vyhcytávky.
Ten sám produkt u nás má až 300% přirážku což je zbytečné....


cbe55c12864fe896cb5a9e0afb8b568b-2613
PavlÍna V.
06. ledna 2017
Doporučuji obchod

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace


  • cena
  • výběr
  • delší doba dodání

Široká nabídka, doba dodání 10-60 dní, někdy je těžší zvolit správnou velikost a zkontrolovat kvalitu, reklamace jsme ještě neprováděli a myslím, že je to spíše nemožné. Důležité je hlídat si dobu dodání a pokud zboží nedorazí zvolit" Open Dispute" a zatím jsme vše vyřešili - buď nám vrátili peníze nebo následně došlo zboží. Obchod doporučuji.


avatar-default
Tomáš P.
05. ledna 2017
Doporučuji obchod

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace


  • levne a vse co chcete.
  • pomalejsi doprava ze zahranici

urcite doporucuji


avatar-default
Petr P.
04. ledna 2017
Doporučuji obchod

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace


  • Všechno je zatím k mé spokojenosti


5f21c7231cb3e4c063af670fcde7646b-73489
Kateřina R.
03. ledna 2017
Doporučuji obchod

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace


  • rychle dodání
  • kvalitne zboží za danou cenu
  • nic

za mě vřele doporučuji nebojte se nakupovat


avatar-default
Lukáš B.
01. ledna 2017
Doporučuji obchod

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace


  • Velký výběr, komunikace,
  • Reklamace

Na Aliexpressu nakupuji už asi 3 roky a prozatím vždy bez problémů, obchodníci se snaží vyjít vstříc. Na delší dodací lhůty si člověk musí zvyknout ;)


avatar-default
Petra P.
30. prosince 2016
Doporučuji obchod

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace


  • Ještě jsem neměla problém

vše přišlo v pořádku a funkční a za zlomek ceny


avatar-default
Monika F.
30. prosince 2016
Doporučuji obchod

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace


  • Veliký výběr, v případě že zboží neodrazí, vrácení peněz bez problémů
  • Někteří obchodníci nekomunikují, dlouhá dodací lhůta


avatar-default
Filip P.
28. prosince 2016
Doporučuji obchod

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace


  • velikost sortimentu, cena
  • dlouhá dodací doba, občas zboží nedorazí, kvalita některého zboží

Aliexpress je dobrá varianta když chcete sehnat levně doplňky do domácnosti + elektroniku, ale zároveň od toho moc neočekáváte. Zboží občas nedorazí.


avatar-default
Markéta K.
24. prosince 2016
Doporučuji obchod

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace


  • Velký výběr různého zboží
  • Delší doba dodání

U některých prodejců dlouhá doba dodání, vybírat se musí od více prověřených prodejců, hrozí, že zboží nebude dodáno.


341469bb05e2103a1e2ce55bd12e0aa6-88766
Jiří G.
23. prosince 2016
Doporučuji obchod

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace


  • Cena
  • Výběr
  • Delší doba dodání
  • V případě problému horší komunikace


avatar-default
Iveta M.
22. prosince 2016
Doporučuji obchod

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace


  • dobré ceny
  • delší dodací lhůta


avatar-default
Zdeňka L.
19. prosince 2016
Doporučuji obchod

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace


  • velký výběr zboží, ceny
  • výhodná cena většinou odpovídá horší kvalitě


avatar-default
Nancy B.
17. prosince 2016
Doporučuji obchod

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace


  • Jsem s Aliexpressem velmi spokojená. Spousta zboží a za hubičku.
  • Doba dodání


avatar-default
marek p.
13. prosince 2016
Doporučuji obchod

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace


  • ohromný výběr, ceny
  • někdy kvalita, horší reklamace

za ty peníze, nesmí člověk čekat zázrak, ale jinak dobrý, všechno fungovalo


avatar-default
Ludmila Č.
06. prosince 2016
Doporučuji obchod

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace


  • levné věci všeho druhu ,i teď před vánoci docela rychlé dodání
  • nic

levné zboží všeho druhu ,velmi rychlé dodání ,věci co u nás neseženete , nakupuji tu cca.5let a ještě se mi nestalo že by něco nedošlo a musela jem otvirat spory,jsem spokojená


avatar-default
Evča D.
05. prosince 2016
Doporučuji obchod

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace


  • ceny
  • zboží všeho druhu
  • nízká kvalita


avatar-default
Romana S.
03. prosince 2016
Doporučuji obchod

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace


  • Vždy mi vše došlo, a vždy to bylo funkční jak má
  • Dodací lhůta je celkem dlouhá


avatar-default
Dagmar K.
28. listopadu 2016
Doporučuji obchod

Dodací lhůta

Přehlednost obchodu

Kvalita komunikace


  • Levné nakoupeni
  • Nejde kolikrát sledovat zasilka


Jak Refundo.cz funguje?

Registrovat přes Facebook

nebo