AliExpress.com

AliExpress.com - recenze a hodnocení

0,688 % - 5,5 %cashback

Získejte peníze za nákup.
Zaregistrujte se a dáme vám odměnu 5,5 % z ceny nákupu. Ušetřete s Refundo!

Máte aktivní 10% zvýhodnění: za váš nákup získáte odměnu 0,688 % - 5,5 % místo standardních 0,625 % - 5 %.

Jít na AliExpress.com Odměnu za nákup poskytuje Refundo.cz

Průměrná získaná částka:

4,78 Kč

Příklad získání peněz za nákup na AliExpress.com

Jak Refundo.cz funguje?

Přidat recenzi Recenze AliExpress.com od našich uživatelů

 
Zobrazuji 1 - 20 z 379

avatar-default

Jana T.
14. prosince 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • vždy vše v pořádku přišlo
  • někdy to trvá delší dobu(někdy to naopak přijde překvapivě brzy)

Jsem spokojena


avatar-default

Lucie B.
11. prosince 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Obrovský výběr
  • Délka dodání
  • Složitější reklamace, vzhledem k tomu, odkud zboží chodí

Obchod má velký výběr zboží, kvalitu těžko posoudit, ale každý si tam najde svoje. Na email chodí info od obchodníků o odeslání zásilky, takže to je super a většinou se to dá i trekovat.


da8ec01eb9073e93f6e36d7dd510010f-96760

Vojtěch K.
29. listopadu 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Nízká cena
  • Angličtina
  • Dlouhá čekací doba

Na Ali jsme kupovali vše na naši svatbu. Sice jsme si počkali, ale vše dorazilo. A díky Refundu jsme ušetřili pár stovek. Díky


avatar-default

Kateřina P.
21. listopadu 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Super ceny,u většiny zboží pošta zdarma,komunikace super
  • Delší dodací lhůta

Už objednávám cca 5let a stale je co kupovat :D Max doporucuji :)


9c7bc9cacddfc0d6dc50b7032a7586ad-86049

Adam W.
20. listopadu 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Super ceny a velky vyber zbozi
  • Delsi doba dodani

Zbizi ktere u nas nekoupite a za super ceny, dodani vetsinou zdarma


avatar-default

Helena M.
14. listopadu 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Cena,doprava zdarma
  • Nemám nic zaporneho

Na alliexpress rada nakupuji.
Je to za dobre ceny a ohromný výběr od všeho možného .
Jsem spokojena a nakupuji už 2 roky.


avatar-default

Petra H.
07. listopadu 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Přehlednost, spolehlivost

Doporučuji pro nákup drobností, jejichž ceny jsou v ČR předražené (kryty na mobil)


b08be2c3205e2a23c49e5b0db66c7b80-86413

Adéla B.
05. listopadu 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Výběr
  • žádné


avatar-default

Markéta K.
30. října 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Velký výběr zboží všeho druhu
  • Někdy zboží nedorazí, horší komunikace s prodávajícími

Zboží všeho druhu na jednom místě, ale to dělá Aliexpress mírně nepřehledný. Někdy se stane, že zboží nedorazí, ale peníze jsou vráceny zpět, bez problému. Někteří prodejci hůř nebo vůbec nekomunikují, ale na druhou stranu jiní jsou víc než ochotní.


avatar-default

klára š.
19. října 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • velký výběr od mnoha prodejců
  • cena
  • kvalita někdy odpovídá ceně
  • někdy dlouhé dodací lhůty


avatar-default

Michal K.
17. října 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Vždy vše dorazilo

Nikdy problémy nebyly a to jsem zde nakupoval minimálně 30x


avatar-default

Jan K.
14. října 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Široká nabídka
  • Nízké ceny
  • Dodání někdy za 3 týdny a jindy až za 8, dosti nevyzpitatelné
  • Najít někdy znovu produkt, který jsem si vybral, je dost složité, i když zadám do vyhledávání přesně popisek produktu


a4f14d78027826caabb69e969401a3a4-86709

Enda E.
04. října 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • levne, hodně druhů
  • občas přijde něco špatně,ale vždy vratili penize

nakupuji tam velmi často, vždy i v ramci reklamace vyšli vstříc, důležité číst feedbacky a popisky/ aby se človek nepomilil fotografiía v realu nekupoval neco jineho


avatar-default

Evča D.
20. září 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Levne
  • Spatna kvalita


avatar-default

Hanka F.
16. září 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Skvělé zboží za skvělé ceny.
  • Občas je zboží a kvalita jiná , než vypadá na obrázku.

Nakupování zde je návykové.


d14d3ac5981e4e88668fbafe2dbd7af9

Pavla Z.
14. září 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Velký výběr, nízké ceny
  • Žádné

Někdy trošku delší dodací lhůta, ale s tím se musí počítat:)


avatar-default

Milena H.
13. září 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • levné zboží, velký výběr
  • delší dodací doba, horší kvalita občas

celkově jsem spokojena, nakupuju na ali už hodně dlouho, spory otevírám jen v nejnutnějších případech, ali vždy vyřeší rychle. hodně zboží za dobré ceny i když občas horší kvality, s tím je nutno počítat


avatar-default

Luboš P.
01. září 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • prostě aliepress
  • prostě aliepress

Obědnat a čekat. Zboží jednou příjde. Za tu cenu to ale stojí.


avatar-default

Věra S.
30. srpna 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • velký výběr zboží, za velmmi nízké ceny a ještě dostanu zpět nějakou kačku za nákup od Refundo.cz
  • čekací doba na balíček

Na Aliexpress.com nakupuji velmi často. Jednou jsem s nimi řešila dokonce i reklamaci za nedoručení zásilky a i to dopadlo velmi výborně (na rozdíl od některých českých prodejců). Vřele doporučuji


avatar-default

Toma K.
30. srpna 2017

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • věci za dobrou cenu
  • občas neodpovidá obrázek a kvalitu

Vrátí se peníze, supr ceny. Občás věci neodpovidá obrázek a kvalitu


Registrovat přes Facebook

nebo

Jak Refundo.cz funguje?