2 % cashback
Získat cashback

Odměnu za nákup poskytuje Refundo.cz

4home.cz - recenze a hodnocení

Získejte peníze za nákup.
Zaregistrujte se a dáme vám odměnu 2 % z ceny nákupu. Ušetřete s Refundo!

  • Registrujte se a přihlaste na Refundo.cz
  • Klikněte na Získat cashback a nakupte na 4home.cz jako obvykle.
  • Po nákupu za např. 1 000 Kč bez DPH vám připíšeme na účet 20 Kč.
Registrujte se a získejte 50 Kč bonus
 
1 – 20 / 65

Maryna V.
29. listopad 2020

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Vstřícnost rychlost
  • neni

Zboží je ještě krásnější než na obrázku, určitě budu tento obchod dále využívat. Přehlednost, bohatá nabídka zboží, rychlá a spolehlivá služba. Příznivé ceny.


Michal K.
16. listopad 2020

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Velký výběr
  • Vlastní benefit program
  • -

Vše vždy rychle vyřídí. Komunikace zde rozhodně je na dobré úrovni a hlavně rychlá.


Maryna V.
28. srpen 2020

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Rychlost, ochotu, vstřícnost.
  • nic

Rychlé dodání i v předvánočním čase, spokojenost se zbožím.


Michal K.
13. květen 2020

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Rychlé dodání zboží
  • Poměrně rychlá komunikace obchodu
  • Rychlé vyřízení reklamace
  • Nic

Obchod dobře a rychle komunikuje, přehlednost stránek by mohla být lepší, ale jinak vše ok.


Vladimír O.
11. květen 2020

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Vše proběhlo v pořádku
  • Nic


Vladimír O.
10. únor 2020

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Vše OK
  • Nejsou


Ilona D.
11. listopad 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • široký výběr, rychlé dodání
  • žádné

Každý den velká slevový akce, široký výběr zboží, rychlé dodání, oceňuji věrnostní program, díky kterému můžete ušetřit při příštím nákupu.


Klára H.
11. listopad 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • pěkný výběr
  • super ceny
  • slevové kody
  • věrnostní program


klára š.
10. listopad 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • výběr věcí do domáctnosti
  • rychlé dodání


Luboš P.
4. listopad 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • výběr zboží
  • cena
  • rychlost dodání

Vše v naprostém pořádku, jako vždy.


Petra M.
20. říjen 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Spokojenost, rychlé dodání, kvalitní zboží


Luboš P.
30. červenec 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • rychlost dodání
  • ceny

4home je spolehlivý obchod.


Ilona D.
16. červen 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Nakupoval jsem zde již více jak 5x a vždy jsem byla spokojena
  • Žádné

Spolehlivý obchod se spoustou zboží z různých kategorií, rychlé dodání a věrnostní program.


Jiřina F.
15. květen 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Nakupuji zde pravidelně
  • Jen jsem dostala smaltovaný hrníček, ze kterého nešla pořádně odlepit nálepka a zůstalo tam lepidlo, takže spodek hrnečku je škaredý


Pepa B.
13. květen 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Je to dobrý a spolehlivý obchod
  • nemám


Alena B.
23. duben 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Ráda zde nakupuji
  • žádné


Luboš P.
21. duben 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • výběr zboží
  • cena
  • rychlost dodání zboží

Vše naporosto v pořádku.


.
13. únor 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Zatím bez problémů.
  • Žádné


klára š.
9. únor 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • výdejní místa
  • rychlé dodání
  • zajímavé zboží


Pepa B.
8. únor 2019

Hodnocení:

Doporučuji obchod
  • Tento obchod je dobrý a spolehlivý
  • nemám


65 lidí hodnotilo obchod


1200
transakcí

51 dní
průměrná doba schválení

36,80 Kč
průměrná získaná částka


4home.cz

4home.cz nabízí rozsáhlý sortiment zboží od ložního povlečení a bytového textilu po pomocníky do kuchyně, elektro a vybavení pro práci na zahradu či v dílně.

Jak hlásá hlavní motto této internetové stránky – 4home specialista pro váš domov. Můžeme vám s klidným srdcem říct, že zde naleznete opravdu všechno pro váš spokojený domov. Sedm základních rubrik je rozděleno tematicky, tak abyste vše snadno a rychle našli. Bytový textil, kuchyně a jídelna, doplňky a dekorace, domácí spotřebiče, zahrada a hobby, krása a zdraví a v neposlední řadě také úklid celé vaší domácnosti. V nabídce je nespočet produktů, které jsou každý den aktualizované a přibývají zde nové a nové vychytávky pro snadnější údržbu a život v domácnosti. Každý den jsou na stránce zobrazovány akční slevy na vybrané produkty. Nad 1000 Kč máte dopravu samozřejmě zdarma. Pokud si nebudete vědět rady, napište na bezplatnou online linku, kde vám bude za pár okamžiků odpovězeno na váš dotaz. Jestliže nebudete se svým zbožím spokojeni, můžete jej samozřejmě vrátit. Výrobce je na trhu již 10 let, proto si myslíme, že je tento ochod velice lákavý, díky spolehlivosti a dlouhé historii.

Podobné obchody


Nově v nabídce


Zobrazit všechny nové

Registrovat přes Facebook

nebo

Jak Refundo.cz funguje?